![]() |
En Çılgın Evlenme Teklifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Çılgın Evlenme TeklifiEn çılgın evlenme teklifi 4 yıldır aşık olduğu genç kadını en sonunda evliliğe razı etti ![]() ![]() Mersin'de bir kişi, motorlu yamaç paraşütüyle 4 yıldır aşık olduğu genç kadının evinin çevresinde uçarak, gökyüzünden evlenme teklifinde bulundu ![]() ![]() İstanbul Üniversitesi Jeofizik Bölümü 4 ![]() ![]() Gülhan Gündoğdu ile yaklaşık 4 yıl önce deneme sürüşleri yaptığı sırada ağaca takılan paraşütünün yırtılması sonucu tanıştığını anlatan Polat, ''Paraşütüm yırtıldığında Gülhan yanıma gelip, (üzülme, ben bunu tamir edebilirim) deyip, beni teselli etmişti ![]() ![]() Daha sonra sık sık görüşüp, çok sıkı bir arkadaşlık kurdukların ifade eden Polat, Gülhan'a evlenme teklifi etmek istediğini ancak bunun için sıra dışı bir yol aramaya başladığını vurguladı ![]() Bunun üzerine tanışmalarına vesile olan yamaç paraşütünü kullanmaya karar verdiğini dile getiren Polat, şunları kaydetti: ''Paraşütümü kalplerle süsleyip, üzerine (Gülhan benimle evlenir misin?) yazdırdım ve bu gün evlerinin etrafında tur atmaya başladım ![]() ![]() ![]() ''AİLEMDEN İSTEMELERİNİ BEKLİYORUM'' Mersin'in Mezitli ilçesindeki evinin balkonunda çamaşır sererken paraşütteki yazıyı görünce duygulanan Gülhan Gündoğdu (35) ise olay karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini söyledi ![]() ''Paraşütün sesini duyunca Uğur'un olabileceğini tahmin ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|