Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çukur, derin

Derin Çukur

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Derin Çukur

Merhabalar
Sizlerle gerçek ama çok ilginç beş resimden oluşan bir konuyu paylaşmak istedim Lütfen resimleri iyi inceleyin ve bu mükemmel manzara hakkında yorumlarınızı esirgemeyin Bu resimler Güney Afrika'da bulunduğu söylenen bir elmas madeninin resimleridir

Bu dehşet çukurun derinligi 525 Mt çapı ise 1200 metredir Müthiş hava boşlugu yaratması sebebiyle bu çukur üzerinde uçak ve helikopter uçması yasaklanmıştır Bu çukurun ne derece büyük oldugunu anlamak açısından beşinci resimdeki kırmızı ok ile işaretli yeri inceleyiniz

Ok'la işaretlenmiş şey aslında 16 tekerlekli olan ve madende çalışan kamyonlardan birinin görüntüsüdür Valla sizi bilmem ama ben bu resimleri görünce çukurun boyutları aklımı durdurdu Düşünebiliyormusunuz böyle bir çukuru açmanın zahmetini ;
Herhalde birkaç yıl içinde ve yüzlerce iş makinası çalışarak açılmıştır burası Ayrıca oradan çıkan hafriyatın boyutlarını hayal bile edemiyorum Neyse kıymetli yorumlarınızı bekliyorum sağlıcakla kalın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com