![]() |
Anne - Baba Sms'leri |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Anne - Baba Sms'leri3 gün boyunca eve uğramamam sonucunda annem tarafindan yollanan sms: > "Dünyadan, kayıp uzay aracina! kayıp uzay aracı, nerdesin?" > > * - Anne benim param bitti, babama çaktırmadan para yollar mısın bana? > - Annen banyoda, daha dün para yolladım, baban ![]() > >* "Oğlumu kaybettim, hükümsüzdür ![]() >"annesi" ![]() ![]() ![]() > > * Bir arkadaşım eski telefon kartını annesine vermiştir ve bundan haberi >olmayan bir diğer arkadaş bir gece geç saatte o numaraya mesaj atar : > "Çok moralim bozuk, yalnızım, içiyorum ![]() ![]() > Sorumluluk sahibi anne de bu durumu arkadaşıma diğer bir mesajla >bildirir: > "Ahmet diye biri mesaj atti, yalnızmış, içiyormuş ![]() saatte, >zıkkım içsin!!" > >* Anne: bensimdiotobüsebiniyorumkapatmamgereksoforkiziyor bizial > Kız: başüstüne alırım almasına da şu kelime aralarına boşluk yapsan, >kelime aralarında 1e bas lütfen > Anne: böyledahaçokseyyazıyorumamapekisatırbitinceney apıcam > KIz: elinin körünü yapcan anne ![]() ![]() >anlatırım ![]() > >* Annemin ilk cep telofunun arifesindeki ilk msg'ı: "oğlum ben annen" > >* Arkadaş uçaktan iner, telefonunu açar annesinden mesaj: "a" sonra anne >aranır "anne nedir o a?" > "'Allaha emanet olun'un a'sı o ![]() ![]() > > * Babaya msg yazma teknikleri konulu seminer verilmis, gerekli görüldüğü >için bir kaç kez tekrarlanmıştır ![]() msgları >mümkün olduğunca uzun yazmak konusunda ısrarlıdır ![]() ![]() ![]() >otobüse binilir, "varinca msg at" der baba ![]() ![]() ![]() > - baba ben geldim > - geçmis olsun, umarım yolculugun iyi geçmistir, biz de iyiyiz , sana iyi >günler diliyoruz, derslerinde muvaffakiyetler ![]() ![]() ![]() > > * Babam: oğlum, fenerbahçe galatasaray maçında olay çıkmış oralarda >gezinme ![]() > ben: açık tribün > babam: iyi bok yedin ![]() ![]() > > * Baba : oğlum eve gelirken 2 ekmek al, yada dur dur ![]() ![]() ![]() ![]() > > * Bir arkadaşımın sinema çıkışında telefonunu açmasıyla birlikte >babasından gelen mesajda ![]() ![]() > -hemen telefonunu aç ![]() > > * Anne: krmz sgn > ben: o ne be? > anne: ne anlamıyosun? gelirken kırmızı soğan al! > ben: haaa!!! > > * nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen > - gelicem birazdan ![]() > - a m a n b e > - annegelmiyorumbenvazgeçtim ![]() > > * Bir arkadaşıma annesinden gelen bir kandil tebriği: > canım oğlum pantolonun diesel, gömlegin vakko olsun kandilin mübarek >olsun > > * Haftaiçi anne arar ama barda içilmektedir, şahıs gürültülü ortamda >telefonu açmak istemez cevapsız arama olur ![]() > - oğlum niye açmıyorsun merak ettik ![]() > - kütüphanedeyim anne çıkınca ararım ![]() > sonraki mesaj babadan gelir > - yalan söyleme eşşogleşşek çık bardan dışarı ara ![]() > > Bir sürü mesaj attığım annemden cevap gelmemesi üzerine aradığımdaki >konuşma; > - anne sms lerimi almadın mı sen > - olum sadece adını yazmışsın ![]() > - ehh anne bee ![]() ![]() > - ne oku > - oy güzel anam oyy ![]() ALINTIDIR
|