Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
corsa, gplast, kasa, lamba, opel, set, sis

Gplast Opel Corsa D Kasa Sis Lamba Set

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gplast Opel Corsa D Kasa Sis Lamba Set

GPLast Opel Corsa D Kasa Sis Lamba Set

Üretim Yeri : Yüksek kalite standartında ModaCar adına üretilmektedir

ModaCar ithalatını,pazarlamasını veya üretimini yapıtrdığı ürünlerde tüketiciye maksimum fayda ve verim sağlayacak koşullarla tedarik yapmaktadır

Satışa sunulan her ürün KALİTE KONTROL birimi tarafından test edilmekte,onay aşamasından sonra satışa sunulmaktadır

Fiyat kıyaslamalarınızda, ürün satış sonrası destek,arızalı ürün veya değişim sorunlarını lütfen göz önünde bulundurunuz

Satın alacağınız her ürün,bilgi,arıza ve servis gerektiren durumlarda ModaCar Teknik servisi ile her zaman yanınızda olacaktır

Uygunluk : OPEL CORSA D KASALARA uyumlu olarak üretilmiştir

Paket özelliği : 2 ad sağ ve sol sis farı set 2 ad ampül

Özellikleri :

araca özel birebir uyumludur

12 v dan elektrik almaktadır

Genel Dağıtım : ModaCar International | Türkiye

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com