Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aston, martinzagato

Aston Martin-Zagato

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aston Martin-Zagato

Aston Martin’in yeni konsepti Zagato’nun ilk görselleri ortaya çıktı İtalyan tasarım çizgilerinin hakim olduğu aracın özellikle arka kısmında Ferrari benzeri tasarım gözlerden kaçmıyor

Aston Martin ve İtalyan dizayn atölyesi Zagato ile ortak geliştirilen konsept, Aston Martin V12 Vantage modeli ile aynı platforma sahip
V12 Zagato modeli, Aston Martin One-77 modelini hazırlayan ekiple birlikte geliştirildi İki kişilik spor coupe hafif alüminyum gövdesi ve dayanıklı yaşam kabiniyle bir spor araçtan beklenen özelliklere sahip Motor kaputunun altında 60 litrelik V12 motor görev yapıyor Ünite 510 hp güç ve 570 Nm tork üretebiliyor ve gücü aracın arka kısmında bulunan 6 kademeli otomatik şanzıman yardımıyla arka lastiklere iletiyor

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Aston Martin-Zagato

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Aston Martin-Zagato

harika modifiyeler bunlar teşekkür ederiz paylaşımınız için

Alıntı Yaparak Cevapla

Aston Martin-Zagato

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Aston Martin-Zagato

Rica ederim) Ben teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Aston Martin-Zagato

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Aston Martin-Zagato

Aston Martin-Zagato

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com