Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, aracı, force, india, mercedes, motorlu

Force İndia Mercedes Motorlu 2009 Aracı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Force İndia Mercedes Motorlu 2009 Aracı

Force India Mercedes Motorlu 2009 Aracı

Force India, yarın Jerez pistinde ilk sürüşünü gerçekleştirecek olan yeni VJM02 aracının ilk resimlerini bugün yayınladı

VJM02, Force India'nın, takıma motor, vites kutusu ve KERS tedariki yapan McLaren ve Mercedes'le yeni teknik ortaklığının başlangıcını işaret ediyor

Yayınlanan resimlerde, aracın görünümünde büyük farklılıklar göze çarpıyor Aracın çizgileri, Hindistan bayrağının renkleri olan yeşil, beyaz ve turuncudan oluşuyor

Geçtiğimiz sezon puansız tamamlayan Force India, McLaren-Mercedes işbirliğinin, önümüzdeki iki yıl içinde büyük bir ilerlemeyle sonuçlanmasını umuyor

Takım patronu Vijay Mallya, geçtiğimiz kasım ayında yapılan anlaşmanın ardından, "Benim açımdan en azından, 2010 yılında belki yarışlar kazanabiliriz Fakat 2009'da düzenli olarak puan alabilirsek de mutlu olacağım Bu işbirliği kesinlikle ileriye dönük büyük bir adım olacak" ifadelerini kullanmıştı

Mallya, değişim çerçevesinde, geçtiğimiz yıl teknik direktör Mike Gascoyne ve takım patronu Colin Kolles'in serbest olduklarını açıklamış, Mark Smith ve James Key'i araç tasarım ekibinin başına getirerek, McLaren'dan Simon Roberts'i işletme müdürü olarak atamıştı

Bununla birlikte Force India, Giancarlo Fisichella ve Adrian Sutil'le geçtiğimiz yılki sürücü kadrosunu korumuştu Aynı şekilde Vitantonio Liuzzi yedek pilot olarak görevine devam ediyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com