Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araçlar, dünyası, döndü, geri, motorlu, yıl

34 Yıl Sonra Geri Döndü Motorlu Araçlar Dünyası

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

34 Yıl Sonra Geri Döndü Motorlu Araçlar Dünyası

Volkswagen in spor otomobili Scirocco, 34 yıl aradan sonra yeniden piyasaya çıkıyor
Motorlu Araçlar Dünyası

Alman Volkswagen in bir dönem uygun fiyatlı spor otomobil alternatifi olarak piyasaya sunduğu Scirocco modeli, 34 yıl aradan sonra yeniden piyasaya çıkıyor
Oldukça saldırgan bir görünümün son teknolojik özelliklerle harmanlandığı Scirocco, seri üretim versiyonuyla ilk kez Cenevre de tanıtıldı Tıpkı ilk çıktığı zamanki gibi günlük kullanıma uygun yeni Scirocco, ilk etapta biri dizel, 4 motor seçeneğine sahip olacak

Scirocco da 14 lt FSI (122 HP) turbo benzinli motorun yanı sıra yine aynı teknolojiye sahip 160 HP lik ve 200 HP lik iki benzinli seçeneği daha yer alacak Tek dizel motor seçeneğiyse 20 lt ve 140 HP ik olacak 6 ileri manuel şanzımanın yanı sıra 6 ve 7 ileri iki farklı manuel özellikli DSG otomatik şanzıman da mevcutlardan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com