Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
f1de, schumacher, şoku

F1'de Schumacher Şoku

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

F1'de Schumacher Şoku

F1'de Schumacher Şoku

Formula 1'de kırmadık rekor bırakmayan Alman efsane Michael Schumacher, Massa'nın yerine pistlere geri dönme kararından vazgeçti
Resmi internet sitesinden açıklama yapan Schumi, "Geçen gece Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo ve Takım Başkanı Stefano Domenicali'yi bilgilendirerek Felipe'nin (Massa) yerine geçemeyeceğimi bildirdim" dedi
-SAKATLIK ENGELİ-
Kısa bir süreliğine de olsa geri dönebilmek için elinden geleni denediğini ifade eden Schumi, bu konuda başarılı olamadığını ve boynunda oluşan ağrılardan kurtulamadığını söyledi Mugello'daki özel testlerde başlayan boyun ağrılarının Schumi'nin geri dönmesine engel olduğu belirtilirken, Schumi ekibiyle birlikte her şeyi denediklerinin altını ısrarla çizdi Alman pilot, şubat ayında katıldığı motosiklet yarışlarında boynundan sakatlanmış ve boyununu güçlendirme çalışmaları istediği süratle ilerlememişti
Efsane pilot, Ferrari'deki herkesten ve hayranlarından özür dilerken, artık takımı adına şans dilemekten başka yapacak bir şeyi olmadığını da sözlerine ekledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com