Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aston, bilgileri, fotoğrafları, martin, süper, v12, yeni, zagato

Süper Yeni Aston Martin V12 Zagato Fotoğrafları Ve Bilgileri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Süper Yeni Aston Martin V12 Zagato Fotoğrafları Ve Bilgileri

Süper Yeni Aston Martin V12 Zagato Fotoğrafları ve Bilgileri

Şirketin "Vantage yelpazesinin doruk noktası" olarak tanımladığı spor otomobil, V12 Vantage'ı temel alıyor ve DB4GT Zagato'nun 50 Yıldönümünü kutluyor

Her birinin yapılması yaklaşık 2000 adam-saat alan otomobilin kaputu, tavanı ve kapıları alüminyumdan imal edilmiş Çamurluklar, kapı eşikleri ve bagaj kapağının çevresi karbon fiberden yapılmış

İç kısımda, kabin yarı anilin deri koltuklar, karbon fiber trim ve parlak siyah kaplamalar barındırıyor Ayrıca koltuklar, kapılar ve tavan döşemesinde Zagato armaları ve elle dikilmiş bir örgü deseni bulunuyor

Modelin 6,0 litrelik V12 motoru 517 beygir güç ve 570 Nm tork üretiyor

Motora bağlı altı vitesli mekanik şanzıman 1680 kilogram ağırlığındaki otomobilin 0'dan 100 km/s'ye 4,2 saniyede çıkmasına ve 305 km/s azami hıza ulaşmasına imkan tanıyor

V12 Zagato'nun vergiler hariç satış fiyatı 330000 sterlinden (920000 Lira) başlıyor

Üretim 150 adetle sınırlı tutulacak ve ilk teslimatlar bu yıl içinde yapılacak

Zagato 15 Şubat'ta Kuveyt'te düzenlenecek Concours d' Elegance'ta ilk defa görücüye çıkacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com