Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bmc, otobüslerini, tanıttı, yeni

Bmc, Yeni Otobüslerini Tanıttı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bmc, Yeni Otobüslerini Tanıttı

BMC, yeni otobüslerini tanıttı

Yüzde yüz yerli sermaye ve işgücü ile üretim yapan ve kuruluşunun 45yılını kutlayan BMC nin, 5 yeni otobüsünü tanıttı

Fuardaki tanıtıma katılan BMC Genel Müdürü Mehmet Demirpençe, ihracatta 2009'da yaşanan global ekonomik krizin etkilerinin 2010 yılında azaldığını belirterek, Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesine otobüs ihracatının devam ettiğini ifade etti BMC'nin Türkiye'de şehir içi tip otobüslerde lider olduğunu hatırlatan Demirpençe, "

BMC nin, yıllık kapasitesi 1800 adet olan İzmir, Doğanlar'da kurulu 43 bin metrekarelik otobüs fabrikasında, normal ve tam alçak tabanlı, solo, körüklü ve çift katlı,otomatik veya manuel şanzımanlı ,dizel ve doğalgazlı motor seçeneklerini kapsayan şehir içi otobüsler, turistik tip ve servis tipi küçük otobüs ve midibüslerden oluşan 10 ana model olmak üzere 25 türev model üretilmektedir" dedi

İETT'nin yapacağı ihalede bu yıl da yer alacaklarını belirten Demirpençe, "İETT ile birlikte çalışmamız sürüyor İnsanların nelere ihtiyacı olduğunu araştırarak, bu tip otobüsler ürettik Bu yılda ihaleye gireceğiz Zaten şuanda İstanbul'daki toplu taşıma otobüslerinin yüzde İstanbul halkını bu otobüslerden mahrum etmek istemiyoruz" diye konuştu

24haber

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com