Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ekonomik, performanslı, sportback

Hem Ekonomik, Hem Performanslı A3 Ve A3 Sportback

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hem Ekonomik, Hem Performanslı A3 Ve A3 Sportback

Hem ekonomik, hem performanslı A3 ve A3 Sportback
Audi’nin Frankfurt Motor Show’da sergilediği yeniliklerin başında A3 ve A3 Sportback geliyor 14 TFSI motorun elde ettiği başarıyı devam ettirecek olan daha düşük kapasiteli turboşarjlı, benzinli 12 TFSI ile donatılmış bu modeller, azami performansı asgari tüketim ile birleştiriyor Sıfırdan tasarlanan yeni 12 TFSI, 1197 cm3 hacmiyle 105 HP güç üretiyor Alüminyum motor karteri sayesinde sadece 89,5 kg ağırlığa sahip dört silindirli bu motor, aynı zamanda verimliliğini de artırıyor 1500 ile 3500 d/dk aralığında 175 Nm tork üreten motor, üç kapılı A3’ün 0 - 100 km/s hızlanmasını 11,1 saniyede sağlarken, Sportback’de bu değeri 11,3 olarak sağlıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com