Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kasımda, türkiyede, yeni

Yeni X3 Kasım'da Türkiye'de

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

X5 modelinin yenilenmesinin ardından X3 modelinin ikinci nesli de BMW'nin ABD California'daki üretim tesislerinde üretilmeye başlıyor

Ekim ayında İstanbul'da düzenlenecek olan Autoshow 2010'da Türkiye'de ilk kez görücüye çıkıp, Kasım 2010 itibariyle satışa sunulacak olan Yeni X3, sınıfının ötesinde özelliklere sahip
SAV segmentine yeni bir boyut katacak olan Yeni X3, kaslı motor kaputu, böbrekleri ve dinamik görünümünün yanında selefine gore pek çok yeniliği de bünyesinde bulunduruyor
BMW'nin patentli dört tekerlekten çekiş sistemi olan xDrive, Yeni X3'de de kullanılıyor İsteğe bağlı olarak sunulan performans kontrolü, hıza duyarlı servotronic direksiyonu, ön tekerlekleri döndürmek için gerekli olan direksiyon hareketini azaltan sportif direksiyon seçeneği ile alınabilmekte Sportif direksiyon sayesinde Yeni X3'ü park ederken ve virajları dönerken daha az direksiyon turuna ihtiyaç duyuluyor
Yakıt tüketim değerlerine bakıldığında 2 litrelik dizel motor 100 km'deki ortalama 5,6 litrelik tüketimi ve kilometre başına 149 gramlık CO2 salımı ile verimlilik konusunda yeni bir kıstas oluşturuyor

ZAMAN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com