Dünyanın En Pahalı Seri Üretim Spor Otomobili Olan Veyron |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Pahalı Seri Üretim Spor Otomobili Olan VeyronDünyanın en pahalı seri üretim spor otomobili olan Veyron Dünyanın en pahalı seri üretim spor otomobili olan Veyron 164’ün üretimini gerçekleştiren Bugatti markasının Türkiye’deki temsilcisi olar Doğuş Otomotiv, Bugatti Veyron 164 model serisini Türk müşterilerin beğenisine sunmaya başladıAnahtar teslim satış fiyatı 2,4 milyon Euro’dan başlayan Bugatti Veyron, yaklaşık 5 trilyonluk fiyatıyla el yakıyor Dünyanın en pahalı otomobili olan Bugatti yeni modeli Bugatti 16 C Galibier Konsept Otomobilini piyasaya verdi Bugatti 16 C Galibier de, iki aşamalı süperşarj ile çalışan sekiz litrelik 16 silindirli motoru bulunuyor800 ile 1000HP güç üreten motorlar adeta bir uçak motoru gibiStandart yakıt olarak benzin kullanılıyorBenzinin yanında etanol alternatif olarak kullanılabilirİnanılmaz hızlara çıkan bu dehşet arabayı durdurabilmek için güçlü karbon seramik frenler kümesi eklendi Arkadaki yolcuların hızı ve yolu görebilmeleri için özel ekranları bulunuyorİçeride oldukça geniş bir LCD ekran bulunuyor İç konfon ise zaten 10 numara |
|