Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çağırıyor, ford, fren, için

Ford Da Fren İçin Çağırıyor

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ford Da Fren İçin Çağırıyor

Ford da fren için çağırıyor

Amerikan otomobil üreticisi Ford hibrid modellerindeki fren sorunu için müşterilerine ücretsiz yardım önerdi

Ford'un internetteki sitesindeki açıklamada bazı sürücülerden fren sistemiyle ilgili şikayet alındığı, araçlarda fren kapasitesinde bir problem olmamakla birlikte sürücülerin frenlerinin boşaldığı hissine kapılabilecekleri belirtildi Açıklamada, "Her ne kadar sürücüler bir uyarı sinyali duysalar ya da göstergeler yansa da Fusion ve Milan'ların fren sistemi konvansiyonel fren ve ABS kapasitesini korumaktadır" denildi ve müşterilere ücretsiz destek sağlanacağı vurgulandı Türkiye'deki Ford Otomotiv geri çağırmanın Türkiye'de satılan modelleri kapsamadığını bildirdi Açıklamada, "Geri çağırmanın Ford Otosan tarafından Türkiye'de satışa sunulan Ford Fusion modeli için geçerli değildir" denildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com