Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2013, aston, martin, resimleri, tanıtımı, v12, zagato

2013 Aston Martin V12 Zagato Tanıtımı Ve Resimleri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2013 Aston Martin V12 Zagato Tanıtımı Ve Resimleri

2013 Aston Martin V12 Zagato Tanıtımı ve Resimleri

Aston Martin, 15 Şubat’ta gerçekleşen “Kuwait Concours d’ Elegance” etkinliği kapsamında yeni V12 Zagato modelinin üretim versiyonunu resmi olarak tanıttı

Zagato ile işbirliği içerisinde geçmişte, DB4GT Zagato, V8 Vantage Zagato ve DB7 Zagato gibi çarpıcı süper spor otomobiller geliştiren Aston Martin, V12 Zagato ile bu beraberliğin 50′nci yılını kutluyor

V12 Zagato’nun Temel Bileşenleri: Alüminyum ve Karbon Fiber

Her model başına ortalama 2000 çalışma saati ayrılıyor Bu süre zarfında, alüminyumdan üretilen motor kaputu, tavan ve kapılar, karbon fiberden imal edilen kapı eşikleri, bagaj kapağı ve diğer parçalar bir araya getiriliyor

İç mekânda ise, yarı-anilin deri koltuklar, karbon fiber kaplamalar, piyano siyahı aksanlar ve Zagato logoları dikkatleri çekiyor Ayrıca, kabini saran göz alıcı kırmızı dikiş motifleri tamamen el emeği ile üretilmiş

Teknik özellikler henüz serbest bırakılmadı Ancak, şirketin yayınladığı resmi broşüre göre, kaputun altında 60 litre hacimli V12 motor kullanılacak Toplam 510 hp güç ve 570 Nm tork üreten performanslı ünite altı-ileri manüel şanzımanla kombine edilmiş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com