Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amerikalı, dünyası, motosiklet, sporbike

Amerikalı Sporbike Motosiklet Dünyası

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

V-Twin sportbike motosikletlere bir örnekte ABD Roehr firmasından geldiFirma şubat aylarında üretileceğini açıkladığı ve testlerine başladığı 1250 sc modelini Efsanenin doğuşu sloganı ile yollara sürdüMarkanın resmi sitesinde motosikletin Amerikan üretimi en hızlı ve güçlü Sportbike olduğundan bahsedilmişMotosiklette 180 beygir gücünde Harley Davidson üretimi 8 sübaplı üstten egzantrikli sıvı soğutmalı 1250 cc hacminde bir motor kullanılmışMotosikleti sıradışı kılan özellikler ise motorun Harley Davidson Revolution teknolojisi taşıyan v-twin (V açılı çift silindir) açılandırılmış ve supercharger beslemeli oluşuMotosikletin şasesinde Aliminyum çelik karışımı bir altyapı,Akrapoviç egzozlar Marchesini 5 kollu aliminyum alaşım Jantlar ,Ohlins süspansiyonlar ,Brembo frenler kullanılmışGenel anlamda cadde performansına yönelik güç hedefli karma bir üretim yapısına sahip motosiklet seri üretim bant teknolojisi ile değil el işçiliği ile üretiliyor

Alıntı:http://wwwroehrmotorcyclescom/homehtml

Harley Davidson Revolution motor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com