![]() |
Yamaha Fazer S2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yamaha Fazer S2Yamaha Fazer S2 ![]() ![]() Yeni S2 yi 250 km civarında kullandım ![]() İlk İzlenimlerim : Motosiklete ilk bindiğimde hiç öyle yabancılık çekmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek tek sunlar bunlar farklı diye yazmaktansa sizlere aklımda olan ve hissettiklerimi yazacağım ![]() ![]() Bir Fazer kullanıcısı iseniz öncelikle baştan belirtmek isterim ki "fazla bir beklentiniz var ise bir kenara bırakın" ![]() ![]() S2 de ilk denemek istediğim şey bir çok Fazer kullanıcısının da rahatsız olduğu gaz koluna verdiği aşırı tepkilerin düzelip düzelmediği idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Motosiklette farklı olan birşeyler vardı ama kısa sürede pek bir şey anlamamakla birlikte sesin farklı olduğunu fark ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Şöyle ki ; Standart Fazerlarımız da ses gürültü miktarı 93 db ![]() ![]() ![]() Gidonun sağında kı kısımda bu etiketi siz de gorebilirsiniz ![]() Fazer : Fazer S2 Hissettiğim en iyi değişikliklerden birisi FREN ler idi ![]() ![]() şöyle ki ; 04-05-06 Fazer larda ön kaliperlere iç taraftan baktığınız da 2 piston yuvasının boş olduğunu göreceksiniz ![]() Fazer S2 lerde ise kaliperlerde 4 piston olduğunu ve bizde o boş olan kısmın dolu olduğunu görebilirsiniz ![]() Gelelim bu 4 pistonun farkına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir enteresan izlenimde arka frenden edindim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmadan bu fren kaliplerlerini birebir eski Fazer larınıza monte edebiliyorsunuz ![]() ![]() Sürüş İzlenimlerim : S2 ye binmeden önce dıştan baktığımda önden daha alçak olduğunu gözle fark edebiliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S2 nin sürüş karakteri bildiğimiz Fazer ile aynı ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat yine eski problemimiz olan yuksek hızlarda ki ön tarafın hafiflemesi sorunu mevcut Fazer lar kadar olmasa da devam etmekte ![]() ![]() ![]() ![]() Değişen ön camın etkisini ise çok fazla göremedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En önemli değişiklerden birisi de yolcu peg lerinin konumu ve dizaynı ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arka peg kısmını komnple değiştirmek gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürücü Peg konumunda hiçbir değişiklik yok ![]() Gösterge panelinden de bahsedelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama devir göstergesi ibresinin ilk konumunun tam dik aşşağı olması daha hoş olacağı kanaatindeyim ![]() S2 nin gösterge paneli görüntüsü şöyle : |
![]() |
![]() |
|