Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olacak, oynama, teması, yerlerde, yol, yolla, üstünde

Yol Üstünde Ya Da Yolla Teması Olacak Yerlerde Oynama

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yol Üstünde Ya Da Yolla Teması Olacak Yerlerde Oynama

Yol Üstünde ya da Yolla Teması Olacak Yerlerde Oynama

Şimdi yolda ya da yola yakın yerlerde oyun oynamanın yol açabileceği tehlikeler üzerinde duracağız

Yolda oyun oynayan bir tanıdığınızın başına bir kaza geldi mi? Oyun oynamak mı? Kaza geçirmek mi? Hangisi tercih edilir sizce?

Yol üstünde ya da Yolla Teması Olacak Yerlerde Oynama (Yansı 16)

Oturduğumuz mahallede, sokak aralarında özellikle futbol maçı yapmış ve değişik oyunlar oynamışızdır Bunu sizlerde yapıyorsunuz, çünkü hepimize oyun oynayacak bahçe ve alanlar giderek azalıyor Ancak, bugünün gençleriyle farkımız belki de bizlerin zamanında bu kadar fazla taşıt trafiği bulunmuyordu Oysa şimdi, mahalle aralarındaki yollarda bile hızla giden birçok araç görüyoruz Bu nedenle, sokak, cadde üzerlerinde top oynamayalım Biraz daha yürüyerek, eğer varsa semt sahaları ya da daha güvenli alanlara ulaşalım Top oynadığınız alanın güvenli olması, ancak topunuzun sık sık caddeye kaçmasının ne kadar büyük tehlikeler yarattığını sizler de biliyorsunuz O zaman, bu tür yerlerinde uygun olmadığını görüyoruz Büyüklerinizden yardım isteyerek mahallenizde en uygun olan bir ya da birkaç sokağın, “taşıt trafiğine kapalı olan yol” haline getirilmesi için ilgililere dilek ve önerilerinizi de götürebilirsiniz Bunu unutmayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com