Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araç, araçlarda, bulundurulmasi, gerçleri, zorunlu

Araçlarda Bulundurulmasi Zorunlu Araç Ve Gerçleri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Araçlarda Bulundurulmasi Zorunlu Araç Ve Gerçleri

ARAÇLARDA BULUNDURULMASI ZORUNLU ARAÇ ve GERÇLERİ

1- Takograf: Otobüs kamyon ve çekicilerde

2- Taksimetre: Taksi otomobillerinde

3- Yangın söndürme cihazı: Cihaz sürücünün hemen yanında bulunmalıdır

a) Otomobil, minibüs ve kamyonetlerde 1 kg kapasiteli bir adet,

b) Otobüs, kamyon ve çekicilerde 6 kg kapasiteli bir adet,

c) Tehlikeli madde taşıyan araçlarda 6 kg kapasiteli iki adet,

4- Reflökter: Motosiklet ve motorlubisiklet hariç, bütün motorlu araçlarda iki adet,

5- Stepne: Şehirlerarası yolcu taşıyan bütün araçlarda,

6- Tekerlek takozu: Otobüs, azami ağırlığı 3,5 tondan fazla olan araçlar ve iki ------li römorklarda bir adet Üç veya daha çok ------li taşıtlarda ve tek ------li römorklarda iki adet

7- Yedek malzeme ve takımlar: Otomobil, minibüs, Otobüs, kamyonet, kamyon, çekici ve lastik tekerlekli traktörlerde

8- İlk yardım çantası: Otomobil, minibüs, Otobüs, kamyon, çekici ve lastik tekerlekli traktörlerde

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com