![]() |
Trafik Kurallarıyla İlgili Hikayeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Trafik Kurallarıyla İlgili HikayelerTrafik Kurallarıyla İlgili Hikayeler Trafik İle İlgili Hikayeler Trafik Hikayeler Hız limitinin 90km olduğu yerde 110km ile gidiyordu ve son dört ay içerisinde dördüncü defa polis tarafından durduruluyordu ![]() ![]() yanımızdan daha hızlı bir araba geçer" diye düşünüyordu ![]() ![]() arabasının koltuğuna sindi ![]() ![]() trafik kurallarını ihlal ettiği için ![]() "iyigünler Deniz" Ali gülümsemiyordu ![]() "Beni; Eşimi ve çocuklarımı görmen için eve giderken yakaladın" "Evet öyle" Ali umursamaz görünüyordu ![]() "Son günler eve hep çok geç geldim ![]() ![]() ![]() "Evet ne demek istediğini anlıyorum ![]() ![]() diye cevapladı Ali ![]() "Eyvah! Bu taktik fazla işe yaramayacak gibi ![]() "Beni kaç ile giderken yakaladın?" "110 ![]() ![]() "Ah Ali, bekle bir dakika lütfen ![]() ![]() ![]() "Lütfen Deniz, arabana gir" diye üsteledi Ali,Deniz, canı sıkkın bir şekilde arabasına girdi, kapıyı çarparak kapattı ![]() ![]() "Ali niye benim ehliyetimi ve araba ruhsatımı istemiyor ki" diye düşündü Deniz, Ne olursa olsun, bundan sonra camide de bu adamın yanına oturmaktansa, birkaç gün Deniz camiye gitmeyecekti ![]() Ali kapıyı tıklatıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevgili Deniz, benim bir kızım vardı ![]() hızlı araba kullanan biri tarafından öldürüldü ![]() kazadan dolayı, adam cezalandırıldı ![]() ![]() ![]() kadar beklemem gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Deniz 15 dakika kadar bir süre yerinden kıpırdayamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alabilirsin, AMA İNSAN HAYATINI ASLA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|