Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lancer, mitsubishi, tuning

Mitsubishi Lancer Tuning

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mitsubishi Lancer Tuning

Mitsubishi Lancer tuning

Alıntı Yaparak Cevapla

Mitsubishi Lancer Tuning

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Mitsubishi Lancer Tuning

YILDIZLAR OTOMOTİV SATIŞ SÖZLEŞMESİNDE TAHRİFAT YAPARAK FAZLADAN 500 TL ALDI
4 ocak 2010 tarihinde yıldızlar otomotiv/mitsubishi bayii nden almış olduğum 2010 model mitsubishi lancer invite marka otomobilim için firma sahibi yaşar yıldız ile yapmış olduğum araç ön satış protokolünde 37000 tl olarak anlaşmış olmamıza karşın banka kredi onaylandıktan sonra vermiş olduğumuz 6000 tl peşinatın haricinde 31000 tl verecekken benden 31500 tl istedilergerekçe olarakta satış elemanının yanlış fiyat verdiğini ve bu fiyata vermesi durumunda önder kılıçöz isimli satış elemanının hesabından bu parayı keseceğini söyledi
eğer 37500 rakkamını kabul etmez isem verdiğim 6000 tl lik peşinatın geri ödenmeyeceğini ancak rakkamı kabul edersem de bana 500 tl değerinde philips marka zenon far hediye olarak takacağını söyledi
bugün itibari ile 16 gün geçmesine ve kendilerini aramama rağmen hala beni aramıyorlarbende durumu temsa ile paylaştımsözleşme üzerinde oynama yaparak 0 olan rakkamı 5 olarak bariz şekilde değiştirilmiş olduğunu belirttim ama temsada bu noktada bayi ye bu konuda karışamayacaklarını sadece servis sorunlarında çözüm sağlayacaklarını beyan ettiler
acilen zorla benden gasp edilen 500 tl nin iadesini rica ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com