Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bmwden, geliyor, iki, model, yeni

Bmw'den İki Yeni Model Geliyor

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bmw'den İki Yeni Model Geliyor

BMW'den iki yeni model geliyor

Türkiye'de lüks otomobil satışında önemli bir paya sahip BMW'nin, 2009'da piyasaya 2 yeni model sunacağı bildirildi

Borusan Otomotiv BMW Satış Müdürü Faik Ahmet Akkök, bir tanıtım için geldiği Adana'da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, BMW'nin 2009 yılına iddialı modellerle gireceğini söyledi

Bu yıl eylül ayında Türkiye'ye getirdikleri yeni BMW-7 serisinden umutlu olduklarını anlatan Akkök, yeni yılla birlikte 2 yeni modeli daha piyasaya sunacaklarını kaydetti

Akkök, 2009'un ilk yarısında BMW'nin önemli otomobillerinden biri olan Z4'ün Türkiye piyasasına gireceğini belirterek, “Z4'ün Türkiye lansmanını mart ayında gerçekleştireceğiz İkinci yarıda da ürün yelpazesine X1'i ekleyeceğiz Bunun yanı sıra hem X5'in hem x6'nın M modelleri (büyük motor hacmi), eylül sonrası yeni ürün olarak tüketiciyle buluşacak” dedi

Akkök, belirli adetlerde getirilecek yeni modellerin rakiplerini zorlayacağını sözlerine ekledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com