Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamı, tuning

Tuning Ne Demek,Tuning Anlamı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tuning Ne Demek,Tuning Anlamı

tuning nedir

tuning hakkında bilgi

Motor tuning

Tuning en çok aracın motorunda yapılmaktadır Arabanın motorunun temel özelliklerine bağlı olmak birlikte motorda chip (özel bir işletim sistemi kullanan beyin) kullanılarak motorun standart gücü artırılabilir Motorun tuning sonrası oluşacak nihai gücü, motorun fabrika çıkış özelliklerine, dizel veya benzinli olmasına, turbo enjeksiyon sistemine sahip olup olmamasına, kullanılan chip’e ve diğer tuning materyallerinin kalitesine bağlıdır

Tuning ile artan motor gücünü daha sağlıklı kontrol edebilmek için aracın fren sisteminde, süspansiyon sisteminde modifiye yapılmasını gerektirir Süspansiyon sisteminin değişimine bağlı olarak da jant ve tekerlek ölçülerinin tekrar ayarlanması ve iz aralığının değiştirilmesi gerekir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com