![]() |
Aklımda Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aklımda SenÇok zevkli bir iddia bu ![]() ![]() Kendi kendime soruyorum! Aklımda ![]() ![]() ![]() ![]() Bir daha! Aklımda ![]() ![]() Bir günün vedası işte yine,ay gökte yıldızların eşliğinde ![]() ![]() Bir defter önümde bembeyaz yaprakları ile ve kalemim elimde yüreğimin kelimeleri ile ![]() ![]() Soru aynı,cevapta! Aklımda ![]() ![]() ![]() ![]() Sen! Bi an unutsam kaybedeceğim korkusuyla ![]() ![]() ![]() Daha bulmadan kaybetmekten korkmak ne feci bir yanılsama ![]() ![]() Var mısın! Yok musun! Varlığın bu kadar somutken,sol yanının soyutluğu kapkara! Ve içimdeki o küçük kız çocuğu hala korkuyor karanlıktan ![]() ![]() -bu kızı yeniden büyütmeliyim, kor ateşlerde yürütmeliyim, değirmenlerde öğütmeliyim, Farkındayım ![]() ![]() ![]() Ve o küçük çocuk korkarken karanlıktan korkuyorum bende onun büyümesinden! Acılar,hiç kapanmayan yaralar,derin hayal kırıklıkları da ya büyürse onunla ![]() ![]() Ve büyüdükçe herşey inadına küçülürse umutlar! Kelimeler,satırlar arka arkaya,cümleler çok ![]() ![]() ![]() Yine aynı soru ve cevabı işte,, Aklımda ![]() ![]() ![]() ![]() Sen! Ne kadarı bir umut ışığı olur gözlerimde diye hesaplar yapıyorum ![]() ![]() Aklımda zamanların hepsini toplasam mesela, Uyuduğum uykuların tamamını çıkarsam sonra ![]() ![]() ![]() Kalana aynı fonda buluştuğumuz zamanlarda artan,kalbimin hızını eklesem ![]() ![]() Çıkan sonuç çok! Ve bu sonuç,eşittir -aklında- tek bir an olsa! Çok bilinmeyenli bir denklem!X'ler,Y'ler ![]() ![]() ![]() Gidiş yolu değil de sonuçtur önemli olan diyor içimdeki küçük çocuk ![]() ![]() Onun yalancısıyım ben! İşte yine aynı soru cevaplamaktan hiç korkmadığım,,, Aklımda ![]() ![]() ![]() ![]() Ve şimdi bir soru daha cevabını duymaktan korktuğum,,, Ne kadar -aklındaki ben- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|