![]() |
Eğilir Başlar... Çatılır Kaşlar... En Güzel Aşklar... Lisede Başlar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğilir Başlar... Çatılır Kaşlar... En Güzel Aşklar... Lisede Başlar..Eğilir başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüyalara rest çektim uyumuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korku bilmeyen GÖNÜL korkmayı öğrendi ![]() ![]() ![]() Sözlerin büyük, yüreğin küçük! Hataların yanlışların çok,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun ![]() ![]() Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor ![]() Duydun mu sevgili? Duydun mu? "Hadi git" derken Defalarca "Seni seviyorum" dediğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hiç hasreti tattın mı severken , hiç ağladın mı gülerken , sen hiç sevdin mi sevilmiyorken ve hiç ayrılmak istedin mi canından çok severken Aldanır bizlere kem gözle bakanlar bizler ise en mesut insanlar sil hayalinden o karaktersiz eseri senden senden çok üstündür şu hor gördügün SERSERİ ne kolumda kelepçe ne yanımda gardiyan ne gönlümde zulüm ne ensemde ölüm o gün yanlız sen olacaksın gülüm Sevgi güldür ama solmaz Sevenin vadesi dolmaz Sevemeyen ADAM OLMAZ! KaRaNLıĞıN oRTaSıNSa BiR YeRDeYiM YaLNıZLıĞıN BiLe YaLNıZ KaLMaKTaN KoRKTuĞu KoRKuNuN BiLe DeHŞeTe DüŞTüĞü BiR GeCeDe BiR YıLDıZ KaYıYoR Ve BeN ![]() ![]() ![]() sevgi güzellik ister,güzellik emek ister,güzelliktende öte gülüm yürekte ateş ister ![]() Her sabah yaşadıgımın farkına varmadan önce seni özledigimin farkına varıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aramayın bizi meyhane köşelerinde ![]() ![]() ![]() ![]() biz ince bel,ela gz,sütun bacak hastası değiliz güzelim gümbür gümbür yürek diledik kavgamızda,ateşin yanına barut barutun yanına ateş olasın diye sevdik ama anlamadılar!! sen yürü ben gölgen olurum,sen sor ben cevap olurum,sen suç işle ben mahkum olurum,sen iste yeterki aşkım ben herşey olurum Günaydın sevgilerin en güzeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaldırımları üzerimize Yorgan Gibi Çektik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlamak Görmek kadar güzel ise,Unutulmak Ölüm kadar acıdır Aşkı sen öğrettin, ağlamayıda, dertlerin üstüne dert koymayıda hadi öğretsene UNUTMAYIDA |
![]() |
![]() |
|