![]() |
Ben Ben Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ben BenBEN BEN BEN Zaman yaşlanır, umutları eskitir, Yine umutlanırım ![]() ![]() ![]() Sevdalar geçer yıkılır, yenilir,Yine ayaklanırım ![]() ![]() ![]() Çığlıklara hapsettiğim şarkılarım var benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım kalmış hikayelerin tamamlanmamış cümlelerinde buluyorum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesleri duymaktan yoksun kulaklarım, sözcükleri söylemekten korkan dudaklarım var ![]() ![]() ![]() Ya ben gecikiyorum zamana, ya da geç kaldıklarım erken çıkıyor karşıma ![]() ![]() ![]() ![]() Alıştım sanırken acılara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sensizliğim mi, yoksa yalnızlığım mı bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte o gün yine masmavi, berrak bir güne uyanacak deniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz geçen günlerimin hesabını yarınlardan soracağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar olacak değil mi? ![]() Bu garip fani beden, Bu deli ruh benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyorum işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geç kalmama izin verme kendime, geç kaldıklarımınsa önünde bırakma ![]() ![]() ![]() Forumacil ![]() Hakkında Ben ben ben |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Ben Ben |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ben BenBirgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Ben Ben |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ben BenBen ben ben, kadınım ben, tabiatım ![]() ![]() KADIN TABİATTIR ![]() ![]() Kadın toprak ana gibidir ![]() ![]() Gökyüzü gibidir,baktıkça derinlere dalar gidersin,huzur verir ![]() ![]() Bulut gibidir bazen gözyaşları ıslatır ![]() Güneş gibidir bazen ısıtır kalbini, bazen de canını yakar kavurur ![]() Rüzgar gibidir bazen eser sinirlidir,kalbindeki aşk kırıntılarını savurur ![]() Deniz gibi derin ve tehlikelidir; fazla kapılırsan derinliklerine alır seni boğulursun! Su gibidir bazen berrak,bazen çamurlu ama asla o olmadan hayat olmaz ![]() Ateş gibidir pişirip ısıtır,hemde yakar kül eder; dozunu ayarlarsan ilaç olur,fazla kaçırırsan zehirleyebilir! Orman gibidir bakınca ferahlatır,içini okşar ,çiçekler gibidir renk cümbüşü olur,bazen görsel bir şölen ![]() ![]() Dağ gibi olur bazen yanardağ; yerçekimi gibidir ondan uzaklaşamazsın ![]() ![]() Kimya gibidir,bir şeyler sürünce değişiverir ![]() Elektro manyetizma gibidir bazen o seni çeker bazen de sana gelir ![]() ![]() Elektrik olur bazen yararında kullanırsan faydalı,aksi taktirde çarpar seni! Atomlar gibidir bazen küçücük,ama büyük potansiyeli vardır ![]() ![]() Yani kadın TABİATTIR Funda Gökçen(hayata dair) |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Ben Ben |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ben BenBen ben ben KADIN VE ERKEK KADIN: YARADAN ; yaprağın hafifliğini, ceylanın bakışını, güneş ışığının kıvancını, sisin gözyaşını aldı rüzgarın kararsızlığını, tavşanın ürkekliğini buna ekledi ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK:YARADAN ; kaplumbağanın yavaşlığını , boğanın bakışını, fırtına bulutlarının kasvetini, tilkinin kurnazlığını, boğanın dehşetini aldı sülüğün yapışkanlığını, kedinin nankörlüğünü, hindinin kabarışını, gergedan derisinin sertliğini onlara ekledi ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ------------------------------------------------------ Yukardaki yazı ünlü bir dergiden alıntıdır bir erkek tarafından yazılmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Ben Ben |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ben BenBen ben ben KADINLAR Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin ![]() ![]() Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı, Ayaklarından yaratılmadı ![]() Öyle olsaydı ezilirdi ![]() Üstün olsun diye başından da yaratılmadı ![]() AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI ![]() Eşit olsun diye ![]() ![]() Kolun biraz altında, Korunsun diye ![]() KALP HİZASINDA, SEVİLSİN DİYE ![]() ![]() Can Dündar |
![]() |
![]() |
|