Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Ben Ben Ben

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Ben Ben

BEN BEN BEN

Zaman yaşlanır, umutları eskitir,
Yine umutlanırım
Sevdalar geçer yıkılır, yenilir,Yine ayaklanırım

Çığlıklara hapsettiğim şarkılarım var benim Sessizliğin içinde ağır aksak yürüdüğüm yollarım var Bir yerlerde takılıp düşsem de, tekrar kalkabiliyorum ayağa Ama dizlerimde yaraların izleri kalıyor, silinmiyorlar
Yarım kalmış hikayelerin tamamlanmamış cümlelerinde buluyorum kendimi Ne tamamlayabiliyorum, ne tamamlanabiliyorum Bir yanım hep eksik, hep kırık Dünyam bir bir yitirdi renklerini Ne deniz mavi eskisi gibi, ne de gökyüzü Korkularım bırakmıyor peşimi Adımlarıma yapışmışçasına nereye gitsem benimle geliyorlar adeta
Sesleri duymaktan yoksun kulaklarım, sözcükleri söylemekten korkan dudaklarım var Zaman hiç bir şeye aldırmadan devam ediyor yoluna
Ya ben gecikiyorum zamana, ya da geç kaldıklarım erken çıkıyor karşıma

Alıştım sanırken acılaraAn olur bazen tutamam kendimi,Delirir isyanım

Bu sensizliğim mi, yoksa yalnızlığım mı bilmiyorum Bir bilsen Seni her özlediğimde bir nokta bıraktım duvarlarıma Eğer bir gün gerçekten tutarsam ellerini, bakıp ta görürsem gözlerindeki o sevdalı hali, o noktaları birleştirip sevdanın kalemiyle, mutluluğun resmini çizeceğim dünyaya
İşte o gün yine masmavi, berrak bir güne uyanacak deniz Bulanıklığını benden uzağa atacak Bütün gecelerim sabaha varacak Ve bir daha hiç gece olmayacak
Sensiz geçen günlerimin hesabını yarınlardan soracağım Sevinçlere boğulacak içimdeki çocuk Yeniden seveceğim yağmurları Hiç söylenmemiş, hiç dillenmemiş kelimeler fısıldayacak rüzgar Hiç kimseler bilmeyecek, duymayacak, anlamayacak
Bunlar olacak değil mi?

Bu garip fani beden, Bu deli ruh benimAtamam, satamam,Dert benim, dertler benimBu acı kızgın hüzün,Kırık düşler benimSusamam, susturamam,Söz benim, sözler benim

Korkuyorum işte Korkularımı büyütüyor zaman gitgide Ne olur izin verme korkmama, kendimden kaçmama
Geç kalmama izin verme kendime, geç kaldıklarımınsa önünde bırakma

Forumacilcom Ben ben ben
Hakkında Ben ben ben

Alıntı Yaparak Cevapla

Ben Ben Ben

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben Ben Ben

Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin

Alıntı Yaparak Cevapla

Ben Ben Ben

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ben Ben Ben

Ben ben ben, kadınım ben, tabiatım

KADIN TABİATTIR
Kadın toprak ana gibidir
Gökyüzü gibidir,baktıkça derinlere dalar gidersin,huzur verir
Bulut gibidir bazen gözyaşları ıslatır
Güneş gibidir bazen ısıtır kalbini, bazen de canını yakar kavurur
Rüzgar gibidir bazen eser sinirlidir,kalbindeki aşk kırıntılarını savurur
Deniz gibi derin ve tehlikelidir; fazla kapılırsan derinliklerine alır seni boğulursun!
Su gibidir bazen berrak,bazen çamurlu ama asla o olmadan hayat olmaz
Ateş gibidir pişirip ısıtır,hemde yakar kül eder; dozunu ayarlarsan ilaç olur,fazla kaçırırsan zehirleyebilir!
Orman gibidir bakınca ferahlatır,içini okşar ,çiçekler gibidir renk cümbüşü olur,bazen görsel bir şölen
Dağ gibi olur bazen yanardağ; yerçekimi gibidir ondan uzaklaşamazsın
Kimya gibidir,bir şeyler sürünce değişiverir
Elektro manyetizma gibidir bazen o seni çeker bazen de sana gelir
Elektrik olur bazen yararında kullanırsan faydalı,aksi taktirde çarpar seni!
Atomlar gibidir bazen küçücük,ama büyük potansiyeli vardır
Yani kadın TABİATTIR
Funda Gökçen(hayata dair)

Alıntı Yaparak Cevapla

Ben Ben Ben

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Ben Ben Ben

Ben ben ben

KADIN VE ERKEK

KADIN: YARADAN ; yaprağın hafifliğini, ceylanın bakışını, güneş ışığının kıvancını, sisin gözyaşını aldı rüzgarın kararsızlığını, tavşanın ürkekliğini buna eklediOnların üzerine kıymetli taşların sertliğini, balın tadını, kaplanın yırtıcılığını, ateşin yakıcılığını kışın soğuğunu saksağanın gevezeliğini ,kumrunun sevgisini kattı Bütün bunları karıştırdı,eritti ve kadını yaptı Yarattığı kadını erkeğe armağan etti

ERKEK:YARADAN ; kaplumbağanın yavaşlığını , boğanın bakışını, fırtına bulutlarının kasvetini, tilkinin kurnazlığını, boğanın dehşetini aldı sülüğün yapışkanlığını, kedinin nankörlüğünü, hindinin kabarışını, gergedan derisinin sertliğini onlara ekledi Bunların üzerine ayının kabalığını, bukalemunun şıpsevdiliğini, sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı Yarattığı erkeği adam etsin diye KADINA verdi

alıntı
------------------------------------------------------

Yukardaki yazı ünlü bir dergiden alıntıdır bir erkek tarafından yazılmıştır Hiçbir katkım yoktur, yanlış anlaşılmasın

Alıntı Yaparak Cevapla

Ben Ben Ben

Eski 10-21-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Ben Ben Ben

Ben ben ben

KADINLAR
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin Çünkü ALLAH göşyaşlarını sayar
Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı,
Ayaklarından yaratılmadı
Öyle olsaydı ezilirdi
Üstün olsun diye başından da yaratılmadı
AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI
Eşit olsun diye
Kolun biraz altında,
Korunsun diye
KALP HİZASINDA, SEVİLSİN DİYE

Can Dündar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com