![]() |
Bu Kadar İçimdesin İşte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Kadar İçimdesin İşteÖyle içimdesin ki ![]() ![]() Küçük, ürkek, kesik dokunuşlarınla, belki de her zamankinden daha yanımdasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boşuna bu çabalarım, doğru kelimeleri aramalarım ![]() sözlüklerde karşılığı var ![]() ![]() Kelimeler eksik, kelimeler yaralı ![]() ![]() tanımlamıyor bu duyguyu ![]() ![]() ![]() ![]() Çok başka bir şey ![]() Aydınlık gülümsemelerin içine, hüznü yerleştirir mi durup dururken? Gözlerine buğu,diline sitem, yüreğine burukluk, çöreklenir kalır mı asırlarca? Gelmeyeceğini bildiği mektup için, posta kutusunu hep aynı heyecanla açar mı? Dedim ya, başka bir şey bu ![]() seninleyim şu günlerde ![]() Belki de en başta, tutup seni en derinlere koydum diye oldu bunlar ![]() ulaşmasın diye, kimselerin bilmediği, bulamayacağı yollara götürdüm seni ![]() derinlerde tuttum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yapayalnız, bir tek bana bıraktım ![]() ![]() Sana ulaşan yolları kaybettim diye bütün bu şaşkınlıklar ![]() oraya vurmam ![]() çarpmam, hiç görmediğim çukurlarla boğuşmam ![]() Denizlerin, gürültüyle gelip vurduğu dehlizlerin, acılı duvarları gibiyim ![]() Duvarlarım yosunlu, duvarlarım kaygan, duvarlarımdan hiç tükenmeyen sular sızıyor ![]() Tutunamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ulaşmıyor içerilerime ![]() ![]() Yalnızlıklar peşimde ![]() yalnızlık bulaşıyor üstüme ![]() ![]() Biliyorum, bütün bunlar, hep benim suçum ![]() oldum ![]() ![]() Ümidimi ısıtacak, parlatacak, kımıldatacak bir şeylere ihtiyacım var ![]() Ah onun ne olduğunu biliyorum ![]() ![]() Her şeyin başında, içinde ve sonundasın ![]() ![]() Öyle içimsin ki ![]() ![]() mutluydum ![]() ![]() ![]() olduğumu,tek tek anlattım ![]() beklenmedik olduklarını yazdım ![]() hiç bu kadar zayıf değildi güneş ışınları” dedim, “Gerçekten buradaki şarkıları hiç öğrenmeyecek, bilmeyecek, söylemeyecek misin? ” dedim ![]() bir mektup oldu Başından sonuna kadar okudum da ![]() merakımdan ![]() ![]() harflerle, yalnızca adını ![]() Adresini bilsem gönderir miydim, bilmiyorum ![]() ![]() yakın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|