![]() |
Aşk Kaçağı Değil, Aşk Mahkumu Olmalısın .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Kaçağı Değil, Aşk Mahkumu Olmalısın ..Tedirgin Belli ki çok beklemişiz birbirimizi ![]() birbirimizin üzerine ![]() ![]() ![]() Ya tam açacaksın yüreğini, ya hiç yeltenmeyeceksin ![]() ![]() Bambaşka diyarların sakini, başka başka yolların yolcusuyken nedir bizi karşılaştıran şey? Nedir bir anda hayatımızı değiştiren şey? Aşk elbette ![]() ![]() ![]() Aşkı bulmak zordur yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerini bir saniye bile ayırmayacaksın aşkın üstünden ![]() ![]() ![]() Öyle uzaktan bakmayla yaşanmaz aşk ![]() ![]() ellerin titreyecek, yutkunamayacaksın ![]() ![]() bir taş gelip yüreğine oturacak, ağırlığının altında ezileceksin ![]() ![]() Düşünemeyecek, konuşamayacak hatta ağlayamayacaksın ![]() ![]() "Seni Seviyorum" dediğinde bunu sadece dilinle değil, yüreğinle, gözlerinle de söyleyeceksin ![]() Ben, beni sevdiğini senin söylemenle değil gözlerine baktığım zaman anlayacağım ![]() ![]() Birlikteyken unutacaksın dünyayı ![]() ![]() ![]() ![]() önemi olmayacak ![]() ![]() ![]() Nefes nefese kalacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() koşacağım sana, merak etme ![]() ![]() Bir tek gün bile bırakmayacağım elini ![]() baktığım her yerde seni göreceğim ![]() ![]() ![]() Birkaç sevgi sözcüğüyle geçiştirilecek aşklar bana göre değil ![]() ![]() Her hücreme girmelisin ![]() ![]() ![]() Kenetlensin ellerimiz ve aşk bizi alsın kollarına ![]() ![]() ![]() (Mehmet Coşkundeniz) |
![]() |
![]() |
|