![]() |
Yüreğimin Eyvahına |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimin EyvahınaEy yar, yoksun! öyle kızgınım ki yoksunluğuna, var olan hislerimin kuruyan bir arazi gibi çoraklaşmasına, yok oluşuna öyle çaresiz bırakıyorsun ki: anlatamam gaybda bıraktığın ahvalimi ![]() ![]() Ben neydim ki şimdi külüme can istiyorsun, ayağa kalkmam için ![]() ![]() kolay mı sevgili, ciğerlerim yanmışken narından,ayrılık kanser gibi tüketirken içimi, tâkat nasıl bulurum tekrar can bulmaya yarınımda ![]() ![]() BENİM TÜM İKLİMLERİM, UMUTLARIM GİBİ SOLDU ARTIK YÂR ![]() ![]() söyle azraile, " perişan ettim diye bir kulu ![]() ![]() Oysa zafer benim gülüşümdü,uzayan gecelerde senli her an için ![]() ![]() ![]() Hani " kanatların çıkacak sanki, neredeyse uçacaksın " diyen nefesine varıncaya kadar beni mutlu ettiğin için, zafer benimdi bende aşkı var edişin adına! ![]() ![]() İnanmadım hiç bir zaman ![]() ![]() Artık söylentiside yoktu Leyla’lığın ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin kırsalında gezinirdim hep sabah oluncaya, sana koşuncaya dek ![]() ![]() ![]() Söylesene, neden bu terk ediş ![]() Terk-i diyar yoktu hani ![]() Sözler tutulmak için verilir derdin, ahd-i bozmak bu kadar yakıştımı söylesene, beni sensiz koymak yakıştımı, söylesene sevgili, söyle susma ne olur sevgili! Bak en son limanındayım,en son buluşacağımızı söylediğin noktadayım ![]() Hani buluşanlar sarılmaz mı birbirine, koklaşmasalarda bakmazlar mı gözlerinin içine ![]() ![]() Sarılmanıda beklemiyorum, Gözlerime bakmasanda olur, ellerimi tutmasanda, ama ne olur kalkkk!!! Ne Olur Kalk Yattığın Yerden, çıksana artık , bensiz soğuk topraklarda üşümüyor musun, Üşüyorum Ayazında Halimi Görmüyor Musun Sevgili, Kabrinde Bensiz Nasıl Yatıyorsun , Nasıl Ben Geldim De " AŞKIM " Diye Beni Bağrına Basmıyorsun, Bu Muydu Aşkın Yanlızlığı, Bu Sana Bu Bana Bu Aşkımıza Yakıştı Mı Sevgili! Bak Ben Geldim Yar, Konuşşş!! ![]() ![]() ![]() (alıntı) |
![]() |
![]() |
|