Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
faili, mechule, sesleniş

Faili Bir Meçhul'e Sesleniş

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Faili Bir Meçhul'e Sesleniş

Yineliyorum seni…
Kim bilir kaçıncı sayfalarda kaldı gözyaşlarım; gelmedin, hiç olmadın ve beni hayata bağlamadın diye… Tebessümlerimi; beyaz renkli bir silgimle silerek, oluşan tortuları cam kavanozuma yerleştirip, sakladım Hani olur ya kaza eseri bir gün gelirsen, armağan ederim diye sana…

İki yüz on altıncı sayfa; yoksun, belki de olmayacaksın Hiç görmediğim ve varlığından bir haber alamadığım birini, nasıl oluyor da düşünüyorum bu denli? Daldım ( Ki bu dalış, istese tüm suskunlukların üzerini kara bir çarşaf gibi örterdi ama örtmedi, o da susmayı yeğledi)

Faili meçhul!
Dağılan saçlarımın tellerinde seyir ediyorsun, ürperiyorum Gözlerini emanet ederek salonumun girişine, izliyorsun sessizce; sana sarhoşluğumu ve haykırışlarımı Sonra içimi okşayan ses tonunu yerleştirerek kulaklarıma, dinlememe sebep oluyorsun seni Sonra da avuçlarımın arasına oturtturuyorsun yüreğini… Yüreğin şimdi benim mi ki? Seviniyorum, hem de hiç sevinmediğim kadar Ama şunu da iyi biliyorum; şimdi gözlerimi açsam hepsi buharlaşırcasına kaybolacak gün yüzünden, bense yıkılmış bir hayalle gözyaşlarımı kurban edeceğim uğruna…

Virgüle bağladım seslenişlerimi…
Depremler oluşuyor içimde; yüreğim tam enkaz altında kalacak ki, seslenişlerim sayfalara döküldükçe önlüyor ölümleri… Virgülün de payı var tabii ki, bağlıyor birbirine her birini ve kötünün yanına ekliyor güzellikleri…

Yıldızlar düşerken takılıyor kirpiklerimin uçlarına ve ben her düşüşün ardından daha çok yorulurcasına yumuyorum gözlerimi sonsuzluğa… Sayıklamalardayım; “Faili meçhul, geç kalma” dercesine… Oturduğum iskemlemin kenarından tutunarak, açıyorum gözlerimi yavaşça Gözlerimi açmamla yıldızlar toza dönüşüp düşüyor avuçlarıma ve ben onları da koyuyorum tebessümlerimin yanına…

Hazır ol yüreğim!
Faili bir meçhul her an gelebilir
Gönül sokağına ve alıp götürebilir
Aşkın kurşunlarını dizmek için şakağına
Ki sen suskun, sen uçarı “durma vur”
Diyeceksin derin çığlıklarınla…

Korkma yüreğim!
Canın hiç acımayacak, aksine için huzurla dolacak; çünkü aşk kurşunuyla vurulmaya değecek gelişi, biliyorum Nereden biliyorsun diye sorma işte, biliyorum Şimdi sen rahat ol ve derin bir nefes al, bu ne heyecan böyle gelmeden daha…

Kim bilir hangi vakti kolluyor gelmek için sana…

Huriye Özdemir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com