Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim...Öyle Bir Tılsımdır Ki Sevgi; Bize, Her Varlığa Sevgi İle Bakma Şuuru Kazandırır ![]() En Umulmadık Şeylerde Bile Bir Güzellik Yakalama Şansı Verir![]() Hadi Ver Elerini Bana ![]() !"Sevgi"Ye Birlikte Uyanalım![]() HadiVerEllerini Bana![]() !Umulmazlıklarda Birlikte Kaybolalım![]() Gerçek Sevgi; Daima Sıcaklığı Kucaklayan Ve Bu Yolda Yürüyen Bütün İnsanlara Adanan Evrensel Bir Duygudur ![]() Hadi Ver Ellerini Bana![]() !Sıcacık Sevgiyle Varolalım![]() Hadi Ver Ellerini Bana![]() ! Beraberce Adımladığımız Yollara Sevgimizle Adanalım ![]() Dayanıklılığın Her Gün Sınandığı, İmtihanların Zorlaştığı Bu UzunYolculukta, Karşılaştığımız Her Zorlukla Birlikte Ruhumuzda DeğişimeUğrar ![]() Kaybedeceğimizi Yada Kazanacağımızı İster Bilelim İster Bilmeyelim Mücadeleye Devam Etmek Zorunda Hissederiz Kendimizi,Hayatın Hangi Kulvarında Koştuğumuza Aldırmadan![]() Hadi Ver Ellerini Bana ![]() !Her Zorluğa Tek Yürek Dayanalım![]() Hadi Ver Ellerini Bana ![]() !Kazansakta Kaybetsekte Sevgimizle Hep Mutlu Olalım![]() Düşlerimin posasında yaşam mücadelesindeyim ![]() ![]() Ölüm-kalım savaşı bu,takatim yok kalmaya Kıskıvrak Sarılmış Dört Bir Yanım,Duvarlar Arası Boşluktayım![]() ![]() Karanlık BuralarEn Dipte,Öyle Dingin,Öyle Bitkin Kalakalmışım Meğer Ses Geçirmezmiş Duvarlar![]() ![]() Duyulmamışım Kendime Sarılışlarım Bitmek Bilmiyor Ve Isıtmaya Yetmiyor Kollarım Yüreğimi ![]() ![]() Ya Gözlerin Geçirecek Bu Titreme Nöbetlerimi,Ya Da Sesini Duyunca Kırılacak Buzları Kalbimin![]() ![]() Söyle;Hazır Mı Kulakların Duymaya,Esir Kalmış Çığlıklarımı? Vedalaşırken Nefesinle,Hüzünlerimi Bastırdım İçimde Çıt Çıkarmadılar ![]() ![]() Ellerin Gitmeye Hevesli Olduğun İçin Mi Soğuktu Bu Kadar? Ne Zaman Uzaklaşan Bir Tren Görsem Bu Şehirden,ElSallarımUsulca Hücrelerim Yalpalar İçimde![]() ![]() Vagon Tıngırtıları Kesildiği An,Anlarım!Kesilir Soluğum![]() ![]() Ölürüm Isıtamıyorum ![]() Isınmıyor![]() ![]() Ellerim Garip,Bomboş![]() Birbirlerine Kenetleniyorlar![]() Kalan Acıyı Benden Saklıyorlar![]() Hani "Elde Var Acı"![]() Hani "Gözde Bir Damla Yaş" ![]() ![]() Gözlerime Dokunuyorlar ![]() "İşte Gerçek Yas"![]() Gerçek Matem,Gerçek Acı![]() Derinlerden Bir "Ah" ![]() Bir Yanık Feryat![]() Ve Kurşuna Dizilmiş Bir Sevdanın İniltisi![]() Ellerim Biliyor![]() O Sesler Benden![]() Yüreğimden Geliyor![]() Ellerim Soğuk ![]() ![]() Çünkü;Ellerim Yüreğinden Geliyor![]() ![]() Düştüm Ellerinden Dikenli Teller Arasına ![]() Düşümün Adı Sendin Oysaki ![]() ![]() ![]() Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|