![]() |
&Quot;Seni Seviyorum&Quot;(Lar) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Seni Seviyorum&Quot;(Lar)Ne çok "Seni seviyorum"larınız var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar kısa ki sevgilerinizin ömrü, ard arda ekleseniz dahi, kelebek ömründen kısa kalıyor ![]() Sevginizi saklamıyorsunuz güya ![]() ![]() Ortaya "çok" ekliyorsunuz, "gerçekten" ekliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesi "Seni seviyorum" demeye davet ediyorsunuz ![]() ![]() ![]() Sadece sizin ve sahte sevgilinizin değerini düşürmüyorsunuz ![]() ![]() öyle bir cümle kuruyorsunuz ki, "sen" gerçekten "sen" değil; başkalarını kastediyorsunuz ![]() ![]() ![]() Kalp şekilleri arasında olması neyi değiştirir ki? Taş gibi soğuk ![]() Gülümseyerek söylemeniz ne farkeder ki? Takım elbiseden daha resmî ![]() ![]() Tamam, yüreğinizde bir yerlerde sevmeye karşı bir iştah, bir açlık var ![]() Dağlara, taşlara yazdınız, ama yine de sevmiyorsunuz, değil mi? Sevginiz tükeniveriyor, kalmıyor ![]() ![]() Tutunamıyor kalbiniz, böyle kaygan zeminlerde, böyle küçücük maskelere, böyle acemice ![]() ![]() ![]() "Seni seviyorum"larınız bol, herkese yetip de artacak kadar bol ![]() ![]() Belki dil ile değil, kalp ile söyleme vakti gelmiştir ![]() Sözüm, gerçekten sevenlerin meclisinden dışarı ![]() ![]() ![]() -alıntı- |
![]() |
![]() |
|