Aşkım'a Sözümdür |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkım'a SözümdürHiçbirsey algılamıyor yüregim bildigim bildigim tek dogru sensin Sana uzanır gökkusanın o esrarengiz renk karmasası Bakıyorum herkez bişey yazıyo Yazdıklarını okuyacak vakıt bıle bulamıyoR![]() DAHA DÜN GİBİYDİ İKİ KENTTİ BİRBİRLERİNE ZİNCİRLEYEN ASKLARIN ÇÖZELTiSİ AŞK AŞKSAYDI EYER ZİNCİR NEDİR BİLMEZDİ!! ![]() Düşünürken seni,düşünmek hayalerımın en güzel yerinde kusursuz bir gerçekti O hep AnlatıLan martılar VArdırya hani,siirde,sarkıda,oykude![]() GÖRDÜM İLK DEFA BANA İKİ BEDEN BÜYÜKTÜ SEVDALAR sEN OLMAYINCA KORKMAk MI ASLA;SENİ SEVMEKTEN ASLA KORKMADIM KALBİM YÜREGİM SENDİN SEN YUREGIMDE KALBİMDE TASIDIGIM SONRA GELDİLER OTURDULAR KARSIMA![]() ANLAT DEDİLER NASIL GİDİYO ASKA YAZDIGIN YAZILAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLDÜM VE DÖNDÜM GECEYE, ANLATTI GECE, AŞK AŞKSA EGER ANLATILMAZ YASAMDAN AŞKA YAZILANLAR!!! ![]() Bir mevsimin tam ortasındaydım Ne yöne baksam çıkısı olmayan bir labirent gibi yanlızlıktım,bENİ ÖPTÜGÜN HER ŞİİRDE BEN ZATEN AŞK GİBİ AşktIM!!!![]() sonbaharda bir ekim tıpkı Temmuza Benzer gibiydi O ilk Yazılanlara o İlk okunanLara benzer bişeydi![]() Degiştirmek mumkun Olmadı mevsimi ayları cıkarıp atamadım mevsımlerden senı tanıdıgım gün,sankı hiç birsey yasanmamıs bir balayı ve belkıde yüregime vurdu hayat senın ellerınden en büyük damgayı![]() ESKİSİ GİBİ UYUYAMIYOR ARTIK,KUŞLARDA YOK NEDENSE,ÖLDÜMÜ YOKSA MEVSİMİ OLMAYAN DOGURGANLIK MI ![]() İNANMA ASLA ŞİMDİ NERDE O SAVURGANLIK AŞK AŞK'SA EGER ÖLÜM BİR ANLIKTIR ![]() !AŞK AŞKSA EGER aşk aşk oldugunda VE beni düşünmedıgıni düşündügüm her zamnda, yokluguna yazarım sevgilim yokluguna gölge ekleyen bu ŞEHİR ![]() ![]() yüzüme kapanan duvarlarına ![]() ![]() ![]() VE kışortasında aşk aşksa eger Bİlirim YAŞATMAZ BENİ BASKA BİR YÜZÜN AYNASINDA ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|