![]() |
Aşk Sevipte Kaybetmek Mi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Sevipte Kaybetmek Mi ?Aşk Sevipte Kaybetmek mi ? Hiç titremesin ne elin Ne de bana verdiğin yüreğin sil gitsin ![]() ![]() Bana inanmadın güvenmedin ya; Hiçbirşeyin önemi kalmadı benim için ![]() ![]() Buruşturup bir yana atsan Belki bu kadar acımazdı kalbim ![]() ![]() Hiç titremesin elin sil gitsin ![]() Ben sensiz kalmam nasıl olsa ![]() ![]() Dünyanın öbür ucunda da olsan Gözümü yumsam yanıbaşımda olacaksın ![]() Elimi kalbime koyacak olsam Usul usul dokunurum sana kaçamazsın ![]() ![]() Çok yoruldum artık inan ![]() ![]() Ne anlatmaya halim kaldı Ne de anlaman için zaman ![]() ![]() Vazgeçmeyeceksin inandıklarından ![]() ![]() İşte o yüzden sevgilim Hiç titremesin elin yüreğin ![]() ![]() Sil gitsin ![]() ![]() ![]() Aşk Sevipte Kaybetmek mi ? ![]() ![]() Aşk, yaşamayı bilene aşktır ![]() ![]() Aşk, sevmeyi bilene aşktır ![]() ![]() Aşk, özlemleri ile aşktır ![]() ![]() Aşk, hasrettir ! Aşk nedir biliyormusun ? Aşk anlatılamayacak kadar anlamlı Anlatılamayacak kadar güzel Bir o kadar da yürekliliktir ! Ben yürekliydim ama şimdi ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Yanlış ![]() SiL |
![]() |
![]() |
|