![]() |
Etkileyici Aşk Sozleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etkileyici Aşk SozleriAşk sozleri Sen benim gözlerimde saf bir gerçek, Yüreğime bahar getiren bir çiçeksin ![]() Sen bedenimdeki yumuşak kudret, Gönül bahçemde uçuşan bir kelebeksin ![]() ![]() *Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan; Saçlarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA ! *Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ![]() ![]() ben hep oradayım!! *Kimbilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim, Kimbilir hangi ellerden son suyumu içeceğim, Belki göremeden öleceğim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEĞiM' *Sahiller dalgayı nasıl beklerse, Gökyüzü mehtabı nasıl özlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin ![]() ![]() ![]() *Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın ![]() Sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın ![]() Mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın ![]() ![]() Hep bir yıldız olmanı bekledim ![]() Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye, Sonra vazgeçtim, Yıldız olursan ben ulaşamam diye ![]() ![]() ![]() Hani sözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri ağlatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır, Birde aşk varya seni bana anlatır ![]() Ay yıldıza mutluluk fısıldarken, Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum İçindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye ![]() Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan, Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni, Ta ki beni sende bulana kadar ![]() |
![]() |
![]() |
|