Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, nickler, sevgi, süper, yeni

Sevgi İle İlgili Yeni Süper Nickler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgi İle İlgili Yeni Süper Nickler

Sevgi nickleri

Sevgiye dair ne çok sey söylendi binlerce yildir, Ne çok sey yasadi insanoglu sevdaya dair Garip olan su ki herkes kendi sevdasini yasadi

Ve "sevgi" diye kendi yüregini tarif etti

Bugün bende bunu yapacagim Yillarca sevdaya dair yazdigim misralarimda

Hiç tariflemedigimi fark ettigim kendi sevdami anlatacagim, Kendi yüregime ayna tutacagim

"Gerçek sevdayi yasadin mi ki" diye sorma bana, Belkide bunu ancak hayata gözlerimi kaparken yanitlayacagim Sadece bugün önüme; yüregimi, ruhumu, bedenimi ve aklimi koyup, Varolusumla yasayip yasatabilecegim kendi sevdamin hayalini kuracagim

Sevgi; Önce "ben" yerine önce "sen" diyebilmek Kendinden önce onu, onun mutlulugunu düsünebilmektir Onun yaninda huzur bulmak, güven duymak,Her ne olursa olsun yaninda olacagini, seni sevecegini bilerek "kendin" olmaktir
Sevgi; Sevdiginin yüreginin güzelligine ve sevdasina inanmak Onu mutlu etmek ugruna zevkle emek etmektir Sevdiginin gözlerinde kaybolmak

Bedeninde bir olmaktir

Sevgi; Sevdigine saygi duymak Varligindan gurur duymaktir Kahkaha kadar gözyasinida Sohbetler kadar sessizligide büyük bir zevkle paylasmaktir

Sevgi; Sadakat, vefa, bagliliktir, Sorumluluk, özveri, sevkattir

Sevgi; Anlayis, hosgörü, sabirdir Tutku, cesaret, risktir

Sevgi; Bakmak, dokunmak, söylemektir Yasatmak, yasamak, göze almaktir

Sevgi; Umuttur, soluktur, hayattir Bir bedende bütün olmak, birlikte çogalmaktir

Sevgi; Yüreginle gülümseyebilmek, Insan olabilmektir

Günümüzde fütursuzca kullanilan sevgi sözcüklerini hak eden kisilere

kullanmamiz ve hak ettigi degeri bulmamiz dilegiyle Yüreginizden sevgi hiç eksik olmasin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com