![]() |
Affına Sığınarak Aşık Oldum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Affına Sığınarak Aşık OldumAffına Sığınarak Aşık Oldum ![]() ![]() ![]() Kimbilir hangi rengindesin hayatın? Aşk değdimi bir kez insanın yüreğine, büyüdükçe büyüyor ![]() ![]() ![]() Yağmurlar yağsın diye dua ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldızlı gecelerin seyrine dalmış, seni var etmeye çalışıyorum, olmadığını, olmayacağını, olamayacağını bile bile ![]() ![]() ![]() Bir yakın, bir uzak birlikte ola(mama)bilme ihtimallerinde tüketiyoruz zamanı ![]() ![]() ![]() ![]() İşte hayat! Çaresizlikleriyle, çıkmazlarıyla, karamsarlıklarıyla, ömür tüketen iç çekişleriyle senden yarım kalanları tamamlamaya çalışıyorum ![]() Kimbilir şimdi neredesin? Mutlu olduğunu söyleyeceksin sözüm sana ulaştığında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sancılı bir akşam üstünü, demli bir çayla avuturken sensizliği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi durma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi durma, al yanına beni ![]() ![]() ![]() Geceleri dizerken sana yazdığım metinleri, bir an sanki ayak sesini duyuyorum, gelişini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önümde arkamda, sağımda solumda, içimde dışımda, saklanmayan sensin ve sobe demeyi bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Yok” desem varsın, “var” desem hani neredesin? Kimseler bilmesin diye, sana nazar değmesin diye, nakış nakış adını işliyorum cümlelerin içerisine ![]() ![]() ![]() ![]() Yolun sonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimbilir neler yapıyorsun? Zaman ilerledikçe dahada tazeleniyor geçmiş ![]() ![]() ![]() Durup bir köşe başında seyretmek isterdim seni, ellerini, saçlarını, içindeki çoçuğun yaramazlıklarını, gözlerindeki o masumane bakışları ![]() ![]() ![]() Bıraktığım hiç bir şeyin bıraktığım gibi olmadığını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet; sana hala aşık olduğumu bilmelisin ![]() Affına sığınarak aşık olduğumu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|