Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eden, mutlu, tek, şey

Beni Mutlu Eden Tek Şey..

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutlu ediyor beni boyle sevmek seni Hic ayrilmamissİn, hep yanimdaymissİn gibi, en son gordugum gun seni, ilk kez gordugum gun gibi hatirimda Hep ilk kez goruyormus gibi heyecanlanirdim seni gordugumde Ellerin ellerime ilk kez dokunuyormus, ilk kez kenetleniyormus gibi Kalplerimiz ilk kez bulusuyormuş gibi ayni heyecanla

Ve bilmiyorum bu nereye kadar surecek, seni sevmek, seni olesiye sevmek guzel Ama vuslat yok bu sevdada, hep ozlemek, hep beklemek var, yolunu sasirmis bir yolcunun yolunu bulmasini beklemek gibi bir sey bu Bu yolculukta rehber ben degilim, eger izin verilseydi buna Hep yeni yerlere, hep yeni guzelliklere goturmek isterdim seni Hep guzeli, hep iyiyi, hep sevdayi paylasmak icin

Bugun yagmur yagiyor ve ben daha çok soyluyorum seni sevdigimi

Ne olursa olsun, gerçek [sen]sin, gerçek [ben]im Gerçek [biz]iz senden ve benden baska gercek yok ikimize yasadigim dunyada Ve hic kimse, hicbir kural degistiremeyecek bunu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Git hadi

Sanki dinlersin beni

Yine dinlemeyeceksin

Ve bu yazdıklarımı da hiç bilmeyeceksin

Beni ve bendeki snei

Hiç görmedin, bilmedin, duymadın ve asla da bilmeyeceksin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com