Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, sevda, tutkulu, yazı

Tutkulu Sevda İle İlgili Yazı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tutkulu Sevda İle İlgili Yazı

Tutkulu sevda ile ilgili Yazı

Tutuklu kaldım sende vazgeçmek istedikçe vazgeçemedim sevdamdan yaşadıklarımız belki az şeylerdi ama ben sende tutuklu kalmışım bunu anladım
Yüregim ilk kez bi sevgi yaşıyodu anlam veremedigim bi sevdaydın sen hiç vazgeçemicegimi anladımsüprizlerin hayat dolu gözlerin iyi ki benim hayatımda iyiki iyiki hayat mucizem seni karşıma çıkarmış hergünümde sen varsın artık turuklı kaldım sende

Bana ilk geldigin gün yeniden dogdum ben o güzel süprizinle sıcacık yürekle dokundun sonra saatlerce knştuk sokaklarda gezdik herşeye herkeze inat ben sende tutuklu kaldım bitanem benim sevdam sensin benim yolum ,nefesim sensinseni seviyorum tutuklu sevdam

Uslanmıcak delisin sen tek korkum bu deliliklerinin sonu seni benden kalması bitanem sen delisin ama korkuyorum seni kaybetmekten çünkü bensende tutukluyum iyiki yüregimizdesin iyiki tüm yollar sana çıkıyo tutuklu sevdam seni seviyorumm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com