![]() |
Aşkım Sana Emanet... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkım Sana Emanet...Nasıl ki gerçek olmayan hiçbir gül , aslının yerini dolduramaz , Sen de öylesin birtanem ![]() ![]() ![]() ![]() Elimde bir avaç gül var , hiçbiri sen gibi nur kokmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Penceremden gökyüzünü seyrediyorum ![]() ![]() Hava tertemiz binlerce yıldız görünüyor ![]() Dilek tutmak için bekliyorum ama biri bile kaymıyor ![]() ![]() Sana dair tek bir şey umut vermiyor Ve ben çaresizce , belki dönersin diye sonuna kadar araladığım kapımı kapatıyorum ![]() ![]() ![]() İsminle nakışladığım tüm hayalleri sandığımdan çıkarıp yakıyorum ![]() ![]() Sabırla beklediğim yıldızlar aman vermediği için onlara imdat etmekten vazgeçiyorum ![]() ![]() ![]() Yüreğime sığdıramadığım sevdamı odamın zifiri karanlığına hapsedip, [sensiz]likten kaçıyorum ![]() ![]() Seni , avazı çıktığı kadar bağırarak anlatan tüm şarkıların sesinin kesiyorum ![]() ![]() Aşkımı sana emanet ediyorum sevdiğim ![]() ![]() ![]() O'nu hakeden birine vermeni umuyorum ![]() ![]() ![]() Utanıyorum , seviyorum demeye ![]() ![]() Son kez sevdiğimi söyleyemeden, namluyu şakağıma dayayıp ,gözümü kırpmadan sıkıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiç yer alamadığım hayatından çıkıyorum en sevdiğim, gidiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|