![]() |
Ben En Çok Susmalarla Konuşurum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben En Çok Susmalarla KonuşurumÖmrü daralmış bir hayatın Akıl ve kalp arasındaki med-cezirindeyim Anlam yüküne vurmak istiyorum yaşanılanları Her bir seste mutlaka bir anlam sinmeli kulaklarıma Konuştu mu ümmînin bile anlayabileceği Bir anlam duyurmalıyım ![]() ![]() ![]() // Ben en çok sus/ma/larla konuşurum ![]() ![]() ![]() Yıkılıyor hayatın duvarları üzerime Bir kez daha yitiyorum canımı Yine parçalanan yüreğimin inşaasındayım Enkazdan çıkışımı merakla izleyen Bir kaç çift göz şimdi karşımda Hesap soramıyorum bu yıkıntıda da Yenilgiyi içli içli yediriyorum egoma // Ben en çok sus/ma/larla konuşurum ![]() ![]() ![]() Sinesinde can(lar)ı çatlatacak gürültüyü susuyorum Ben her elemde ![]() ![]() ![]() Susarım yine kendimi avaz avaz bağırarak Karşımdaki insan bozmalarına değil Hayatla ölüm arasında tercihini yapamayan "Bana" susarım her defasında ![]() ![]() ![]() // Ben en çok susmalarla konuşurum ![]() ![]() ![]() Ben'i sustum ![]() ![]() ![]() Sen'i sustum ![]() ![]() ![]() Sus/ma/ları bile sustum ![]() ![]() ![]() Meltem Büşra Forumacil ![]() Hakkında Ben En Çok Susmalarla Konuşurum |
![]() |
![]() |
|