|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kaldımunutamıyorumbırakamıyorum, sende |
![]() |
Ben Sende Kaldım..Unutamıyorum..Bırakamıyorum Seni.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Sende Kaldım..Unutamıyorum..Bırakamıyorum Seni..Benim değilsin ve belkide hiç bir zaman benim olmayacaksın ![]() ![]() ![]() Sensizlik ok gibi saplanıyor o sensiz geçen gecelerde ![]() ![]() ![]() Tam vazgeçtim diyorum ama her seferinde sen çıkıyorsun karşıma ![]() ![]() ![]() Bazen kalbimden çıkarıp atmak geliyor içimden sensizliği ![]() ![]() ![]() Yapamıyorum, elim yetişmiyor ![]() ![]() ![]() Kimi zamanda uzanıp tutuvermek istiyorum, sıcaklığını hiç hissetmediğim o ellerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki bir soluk kadar yakınsın bana; ama biliyorum ki varlığın bir okadar uzak ![]() ![]() ![]() Beynim unutup başka limanlara demir atmak istesede; Kalbim bekle diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen unutmalıyım diye yazmak istiyorum kağıda; Ama kalem bile engel oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benliğime öyle bir kazımışım ki seni; Silmek istiyorum ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarımın içinde sakladığım sevdiğim!!! Kaybetmek istemiyorum seni ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yazık; attığım her adımda, tuttuğum her dilekte sen varsın ![]() ![]() ![]() Unut deselerde bana, acı veren seni ![]() ![]() ![]() Bırak deselerde gerçekleşmeyecek hayalleri ![]() ![]() ![]() Ben sende kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [aLıntı!] |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Sende Kaldım..Unutamıyorum..Bırakamıyorum Seni.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Sende Kaldım..Unutamıyorum..Bırakamıyorum Seni..Çok Teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|