![]() |
Eşime En Güzel Aşk Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşime En Güzel Aşk SözleriEşime en güzel aşk sözleri NİSAN YAĞMURLARI YILANIN AĞZINA DÜŞÜNCE ZEHİR, MİDYENİN AĞZINA DÜŞÜNCE İNCİ OLURMUŞ, SEN NEYİN YAĞMURUSUN Kİ BENİM YÜREĞİME DÜŞÜNCE BİTANEM OLDUN AŞKIM ![]() ![]() Yıllar geçse de aşkımız ilk günkü gibi ![]() ![]() Yaşamıma kattığın her yeni güzellik için sonsuz teşekkürler ![]() Bugün, yarın ve sonsuza dek, kendim kadar seni de seviyorum ![]() ![]() Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin ![]() Evlilik sadece seninle anlam kazanıyor Birtanem ![]() ![]() Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır ![]() ![]() Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana ![]() Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle ![]() ![]() Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır ![]() Ailecek yürekten kutluyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|