Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, eşime, güzel, sözleri

Eşime En Güzel Aşk Sözleri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eşime En Güzel Aşk Sözleri

Eşime en güzel aşk sözleri

NİSAN YAĞMURLARI YILANIN AĞZINA DÜŞÜNCE ZEHİR, MİDYENİN AĞZINA

DÜŞÜNCE İNCİ OLURMUŞ, SEN NEYİN YAĞMURUSUN Kİ BENİM YÜREĞİME

DÜŞÜNCE BİTANEM OLDUN AŞKIM

Yıllar geçse de aşkımız ilk günkü gibi Yaşattığın ve yaşatacağın tüm mutluluklar için binlerce teşekkürler hayatım

Yaşamıma kattığın her yeni güzellik için sonsuz teşekkürler İyi ki evlenmişiz karıcığım…

Bugün, yarın ve sonsuza dek, kendim kadar seni de seviyorum Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun

Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin Mutluluklar…

Evlilik sadece seninle anlam kazanıyor Birtanem Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun

Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır Kadehinizin hiç şarapsız kalmaması dileklerimizle, hayat boyu mutluluklar dileriz

Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum

Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır Mutluluğunuz daim olsun, sevginiz sonsuza dek sursun!

Ailecek yürekten kutluyoruz Düğün hediyemizi size sormadan almayalıyım dedik Neye ihtiyacınız varsa bilelim Mutluluklar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com