![]() |
Mavi - Adın Hep Kalbimde Çarpar Mavi Mavi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mavi - Adın Hep Kalbimde Çarpar Mavi MaviMavi - adın hep kalbimde çarpar Mavi mavi Deniz kokulu bir yarin koynunda büyüttüğüm sevgimin en orta yerine işlediğim gibi, adın hep kalbimde çarpar ![]() ![]() ![]() Islak kokun burnuma değdiğinde tanımıştım ben seni ![]() ![]() ![]() Ben zamansız anlarda yanan bir deniz feneriydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirdim yetişmezdi ışığım geniş açıklığına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen kalbime kazındığından beridir; ellerimde bir ıslaklık, gözlerimde esen bir deli poyraz ki, sorma ![]() ![]() ![]() Sen beni unuttuğundan beridir, mavi neyler seni nefesimin hüzün güfteleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevmeden öncelerden beridir, gök mavi, deniz mavi ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimi tenimden bir tadımda çektiğinden beri; aşkına adadığım yediveren güllerini diktiğim saksıdaki taçlarım bile mavi ![]() Bilsem ki, Gün gelip kapımda düşeceksin, Bilsem ki, Bir gün kalbin bir tek bana yeşerecek, İşte o gün, Sularına adadığım mavi saçlarımdan ördüğüm kefenimi sarar gövdeme, Kör bir kuyunun içinden akıp, Çözüldüğüm bentlerimden sana akar sularım ![]() Mavine mavi ekleyerek susadığım sana, Susadığım aşkına kanarım ![]() Hiç hesapsız yollarda kaybedip benliğimi, Hep sana, Hep mavine adanırım ![]() Bilsem ki, Öleceğim yarın, Bir günlük aşkına, Bir ömürlük cehennemlerimi yakarım ![]() Şimdi aşk neylerse beni, mavi öyle eyler gözlerimi ![]() |
![]() |
![]() |
|