![]() |
Uzaklar!!!.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaklar!!!....Bildiği yerlerden gitmeli insan arada, Kimsenin olmadığı uzaklarına, Mesela bir dere kenarında olmalı başı önde ![]() Yoldan geçmişleri saymalı, Görebildiği balıklara merhaba diyebilmeli Terk etmeli içinden… içinden… Sevdiklerini değil, Kederlerini, dertlerini ![]() Ya da masmavi bir denizin Ufuklarında bulmalı kendini, Hesaplaşmalı ![]() ![]() ![]() Bulutları hiçe saymadan, Kaybolan güneşe inat ![]() Hayallerini yaşatmalı inceden… inceden… Yere sermeli bedenini, Açmalı kollarını iki yana ![]() Kımıldamaksızın ![]() Gelinciklerin arasından, Yıldızlara sormalı bir bahar akşamında ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarını akıtabilmeli derinden… derinden… Şehirden kaçabilmeli, Nereye gittiğini bilmeyen insan kalabalığından ![]() Yarıştan mola vermeli, Dönmeli kendine ![]() Nefes aldığını hissetmeli, İnsan olduğunu unutmamak için… Hayatta hiçbir şey için kimsenin kalbini kırmaya değmez… ![]() Her şey için, Bu savaşı kazanmak için sevmeli, sadece sevmeli… Büyük, küçük ayırmadan… |
![]() |
![]() |
![]() |
Uzaklar!!!.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaklar!!!....Uzaklar uzaklar,acı yüklü bir gemi gibi uzaklar uzaklar,seni alıp giden uzaklar bir hüzün bilmecesi uzaklar bir gün deli eder beni ah uzaklar coşkun bir mavinin sessizliği umudun kafdağı bilmecesi ıssız üşüten bir yalnızlık bir gün deli eder beni ah uzaklar bir akşam gibi,bir gün batımı hüznü bir bilinmez akış,bir yitik aşk bir şafak uzaklığı,bir karanlık gece bir gün deli eder beni ah uzaklar gidişi nede hızlı,dönüşü zor düşündükçe kalbimi sarar bir kor alevlenir kül olur bir bahar bahçesinde gül bir gün deli eder beni ah uzaklar İbrahim Düşkün |
![]() |
![]() |
|