![]() |
Bi Ayrılık Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bi Ayrılık HikayesiSabah uyandiginda midesinde bir yanma hissetti ![]() yedikleri degil, uyanir uyanmaz bugün yapacaklarinin aklina gelmesiydi ![]() ![]() Aslinda bunu yapmakta geç bile kalmisti ![]() içinden, her gün bu tatsiz uyanis bitmeli ![]() ![]() ![]() ![]() Istanbul, soguk ve yagmurlu bir Nisan ayi yasiyordu ![]() adam gökyüzüne bakarak iç geçirdi; 'Bulutlar bizim yasayacaklarimizi biliyor ![]() ![]() ![]() ![]() BULUSMA VAKTI ![]() ![]() ![]() Artik Kadiköy iskelesindeydi ![]() sonra karsidan kiz arkadasinin geldigini gördü ![]() ![]() ![]() ![]() sevgilisinin bu durgunluguna anlam verememisti ![]() bilecekti bugün ayrilik çanlarinin çalacagini ![]() ![]() ![]() Besiktas'a geldiklerinde bir cafede oturdular ![]() anlamisti sevgilisinin kendisine bir sey söylemek istedigini ![]() ![]() kaçirarak 'Evet' dedi ![]() sinirlenerek 'Söylesene, ne diye bekliyorsun' dedi ![]() 'Sence biz nereye kadar gidecegiz?' diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isin gücün yok mu?' demistin ![]() ![]() ![]() ![]() sevgilin sana bakar' sözüne 'Isim yok da sana mi bakacagim, annen baksin' demistin ![]() DUYGUSALLIGI SEVMEM ![]() ![]() ![]() Genç kiz, 'Biliyorsun ben duygusalligi sevmiyorum ![]() hasta bakici gibi göründügümü de kimse söyleyemez' diye yanitladi ![]() ![]() bakici, hemsire falan olamazsin ![]() etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() etmeyi sevmiyorsun ![]() ![]() için biliyor musun? Seninle ben AKLA KARA gibiyiz ![]() Genç kiz anlamisti, 'Yani ne istiyorsun benden sair olmami mi?' Genç adam tekrar gülümsedi içinden ![]() dogru oldugunu düsündü ![]() istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç kiz sasirmisti, 'Neden ama? Ben seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cebinden çikarttigi mendili uzatti, genç kiz gözyaslarini silerek 'Sen bilirsin, umarim beni bir baskasi için birakmiyorsundur ![]() ![]() ![]() ![]() düsünürsün, senden baska kimse olmadi ve uzun zaman da olacagini sanmiyorum' yanitini verdi ![]() ![]() ![]() istiyorum, istersen sen kalkabilirsin' diye yanitladi ![]() Genç kiz 'Tamam o zaman sana mutluluklar dilerim' diyerek elini uzatti ![]() ![]() ![]() "BEN DOGRU YAPTIM ![]() ![]() ![]() Genç adam dogru yaptigina inaniyordu ![]() yürümekten bitap bir haldeydi ![]() ![]() ![]() gidecekti, uyumaliydi ![]() basardi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heyecanla mesaji mesaji açti, sunlar yaziyordu: SADECE ONLARI SEVMEYI SEVDIM, HEPSINI ONLARSIZ YASADIM DA, BIR SENI SENSIZ YASAYAMIYORUM, BU ASKI TEK KALPTE TASIYAMIYORUM, SANA YEMIN GÜZEL GÖZLÜM, BIR TEK SENI SEVDIM, VE SENI SEVEREK ÖLECEGIM, ELVEDA BIRTANEM ![]() ![]() ![]() Genç adam sasirmisti ![]() siir aliyordu ve üstelik sabahin besinde yazmisti ![]() ![]() ![]() Ama karsisindaki agliyordu, hiçkira hiçkira hemde ![]() ![]() ![]() onun annesiyim yavrum, kizim bu sabah intihar etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YIGILIP KALDI ![]() ![]() ![]() Genç adam beyninden vurulmusa döndü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç ay sonra iki doktor konusuyordu hastanede ![]() Doktarlardan biri digerine karsidaki hastanin durumunu soruyordu ![]() ![]() ![]() ![]() 'Haaa o mu? Üç ay önce getirdiler ![]() ![]() ![]() yazip birine yolluyor ![]() ![]() gönderdigi numarayi aradim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bi Ayrılık Hikayesi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bi Ayrılık HikayesiBi ayrılık hikayesi ile ilgili Diğer Konular Ayrılık Ayrılık Ve yine Ayrılık|Aşka Dair Şiirler-Ayrılık Şiirleri Popüler Ayrılık Sözleri Ayrılık Mesajları Ayrılık sms Ayrılık SMS | Ayrılık Sözleri | Ayrılık Mesajları | Yüreğimden ayrılık şarkıları geçiyorsa|Aşka Dair Şiirler-Ayrılık Şiirleri Bir Ayrılık Hikayesi |
![]() |
![]() |
|