Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günaydın, mesajları, msj, smsleri, sözleri

Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın Smsleri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günaydın aşkım Günaydınlar olsun Bu sabah erken uyandım aşkım Kalktım seni düşündüm sonra tekrar uyudum Seni rüyamda gördüm aşkım Günüm senle güzel aşkım Güne senle başlamam günü aydınlatıyor Kalbiminden geçirdigim tek kelime Günaydın aşkım…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yaşamayı Sevmekten Daha çok seviyorum seni çünki sen yaşamsın sen benim için yeni bir günsün bebeğim Günaydın herşeyimmm

Bugünün sabah güneşi yüzüme vurdukça sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana güneş bile gözlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma Günaydın AşkImMMmMMm

Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Günaydınlar Birtanem benim

Sadece Bu Sabah Değil Her Sabah Koynumda resminle uyanıyorum hayata Bebeğim Seni böylede sevdim, Günaydın birtanem

Sabahın Bütün Güzel renkleri Odana dolsun, hayatın tatlı, Günün aydın olsun sevgilim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Bugünün sabah güneşi yüzüme vurdukça sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana güneş bile gözlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma Günaydın AşkImMMmMMm

Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Günaydınlar Birtanem benim

Sadece Bu Sabah Değil Her Sabah Koynumda resminle uyanıyorum hayata Bebeğim Seni böylede sevdim, Günaydın birtanem

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

* Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Kısa Günaydın Mesajları

en güzel Günaydın Mesajları

Günaydın Mesajları

sevgiliye Günaydın mesajları

sevgiliye Günaydın sözleri

♥Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Günaydınlar Birtanem benim

♥Sadece Bu Sabah Değil Her Sabah Koynumda resminle uyanıyorum hayata Bebeğim Seni böylede sevdim, Günaydın birtanem

♥Sabahın Bütün Güzel renkleri Odana dolsun, hayatın tatlı, Günün aydın olsun sevgilim…

♥Bir gün gözlerimi açtığımda sadece sen ol yanımda, 1 gün değil her gün seni göreyim rüya gibi yanımda bebeğim, Günaydın Olsun Sanada

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

sevgiliye günaydın mesajları

romantik günaydın mesajları

Bir gece daha bitti sensiz yeni güne başladı kalbim ümitsiz simdi kızsam da sana gittin diye içim acıyor hala ah keşke kalsaydı diyene kadar bilmeyecek olsan da bu günde yüreğim seninle günaydın sevdiğim

Hani yaşamak için var ya ihtiyacın güneşe , havaya , suya İşte yaşamak için ihtiyacım var bunlar gibi sana Her gün doğduğunda ya da gece olduğunda , aklımdan çıkmayan birisi var , açsın artık gözünü bi günaydın deyip öpücükler yollayayım ona doya doya Günaydın bebeğim

Esip esip geç ey deli rüzgâr geldiğin yerden yarim kokusu çağlar yollara dağlara rüzgara günaydın özlemiyle yandığım aşkıyla uyandığım sevdama günaydın güne güneş gibi doğan biriciğim sevgilim sana günaydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Etkileyici günaydın mesajları

Günaydın mesajları sevgiliye

Romantik günaydın mesajları

Günaydın Mesajları

Günaydın Sözleri

En Romantik Günaydın Mesajları

En Romantik Günaydın Sözleri

Günaydın aşkım haydi kalk seni seviyorum

Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun

Günaydınn sevgilimmm günaydınn damarlarımdaki kanım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Daraldığın zamanlar olacaktır… Hayat denen nefes aralarında taşıdığın beden ağır gelecektir zamanla ruhuna karanlıktan ve yalnızlıktan ne kork nede güneş olup aksın hüzünler o gözlerinden çünkü; unutma ki her gece iki gündüz arasındadır inadına aydınlığa ve yaşamaya bu gece yıldızın bol olsun ve sabah güneş yalnız senin için doğsun iyi geceler ve şimdiden ilk günaydının benden olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Günaydın Mesajları 2012,

Sevgiliye Günaydın Mesajları,

Günaydın Mesajları Facebook Paylaş,

Aşkıma Günaydın Mesajları 2012,

Sevgilim için günaydın mesajı

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz Unutma sevmek daima beraber olmak değildir Sen yokken bile seni yürekte yaşatabilmektir

Ilık bir rüzgar esti buradan, nereden estiğini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen heryere dedi aklıma sen geldın cünki özlenen sendin birtanem

Balıkların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende şimdi sana dokunamıyorum çünkü sen hep yüreğimdesin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim

♥Yaşanacak bütün senelerin üstünde Adın, Bütün Günlerin üstünde ise gözlerin yazılı sevgilim Günaydın Olsun Sana

♥Öpücüklerle Uyandırmak isterdim seni, Yanımda Olsan Sarardım O Nazik tenini, Seviyorum seni Sabahım Sensin benim Tek iLacım Günaydın AşkıMmmm

♥Bir Sabahı Bir de Gözlerini Özledim Sevgilim, Sensiz kaçıncı Sabahım Hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık herşeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim GUNAYDIN herşeyim

Cevap: günaydın mesajları, günaydın sözleri, günaydın msj, günaydın smsleri frmacil sayfa 2iki Cevap: günaydın mesajları, günaydın sözleri, günaydın msj, günaydın smsleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #12
Prof. Dr. Sinsi

Aşkım hergün seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasanda yüreğimdesin günaydın birtanem

Küçük bi günaydındır bazen yürekleri uçuran, küçük bi günaydındır bazen insanı göklere ulaştıran, bu da bi sevgiliye günaydın

Sabah gözlerimi açıp seni izlemek ,dudaklarına öpücük kondurarak uyandırmak isterdim aşkitom

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #13
Prof. Dr. Sinsi

Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum günaydın sevgilim

Sabahları uyanıp yüzüne çarptıgın herbir su damlası benden sana günaydın öpücüğü olsun aşkım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com