Güzel Söz Arşivi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Söz ArşiviDünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsun para şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsun sensiz geçen yüzyıl değil seninle gecen bir gün benim olsun aşkım![]() ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın istersen kısıp bunu da yok sayarsın kimbilir belki gülümser belki ağlarsın yüreğimdeki sesleri susturamazsın ![]() Gecenin yarısı düşmü yoksa gerçek mi? Yine geldin yanıma hadi git Bırak sen beni yeni rüyalarıma Melekler gibi ol hadi git ![]() ![]() ![]() Kolay olmayacak elbet üzüleceğim mutlaka bir iz bırakacak belkide çocuk gibi sana küseceğim seneler sonra utanarak dokunup birer birer sevdiğin eşyalara hatta belki ağlayacağım acı çektiğim doğru ama sen bana bakma ne olursa olsun seni UNUTACAĞIMSenden bir göz istiyorum ![]() senden bir kalp istiyorum![]() senden bir sevgi istiyorum ömür boyu sürecek![]() ![]() Kıskanırım seni ben ![]() ![]() ![]() |
|
Güzel Söz Arşivi |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Söz Arşivihell3 Nickli Üyeden Alıntı yaw bunlar şarkı sözlerine benzio yinede emeğe saygı zaten kimileri msn ine şarkı sözleri yazar |
|
|
|