![]() |
O Beni Hiç Sevmedi Anne... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() O Beni Hiç Sevmedi Anne...Selamlar indirdiğim Karadeniz’den Karaman üstüne ![]() Sevdalar düşürmediğim,yüreğim yaramın üstüne ![]() Anne bir şeyler söylesene, O beni hiç sevmedi ![]() Düşümde yer koymamıştı o sana ![]() İnsan bu kadar mı yanar, Bu kadar mı yakın olur, Ve insan bu kadar mı uzak kalır insana ![]() Anne anlasana ![]() O beni hiç sevmedi ![]() Gözlerinde deniz bulduğum, Gözlerine vurulduğum ![]() Gözlerinde durulduğum ![]() Yabana bakar da kırıldığım ![]() Sevdalandığım ![]() Darıldığım, Nefes gibi sarıldığım, Anne o beni hiç sevmedi ![]() Dudaklarının bir kenarı İstanbul kokardı ![]() Erciyes dağı gibiydi,kar vardı saçlarında ![]() Manavgat gibi bakardı ![]() Soğuktu hasreti,Şubat ayazında yakardı Nefesimle çekerdim içime, Damarımda o akardı ![]() Falımda o, Düşümde o, Fikrimde o, Nereye gitsem karşıma o çıkardı ![]() O beni hiç sevmedi anne Senin kadar sevdim anne, Yüreğin kadar sevdim , Hüsnü Yusuf çiçeklerini sevdiğin kadar hem de ![]() Sevebildiğim kadar sevdim ![]() Sevdasız küçük bir nokta, Severken koca bir devdim ![]() O beni hiç sevmedi anne Yüreğimi sıkıştırdım Kenarı yakılmış mektuplarla zarflara ![]() Posta çuvallarındaydım ![]() Adını yazdıkça kumlara Adını silen Akdeniz’le boğuşmaktaydım ![]() Her mevsim umutlar ektim saksılarıma ![]() Kimisi papatya oldu kimisi menekşe ![]() Umutlarla merhaba dedim sabahlarıma ![]() Gülüşüme çiçeklerim oldu gerekçe ![]() Adam gibi sevdim anne ![]() Hem de erkekçe ![]() O beni hiç sevmedi ![]() O beni hiç sevmedi Anne ![]() Adını andığımda dudaklarımın çatladığı yar, O hiç gidemediğim, Ulaşamadığım diyar ![]() Benim bu diyar için kan dökesim var O beni ,o beni hiç sevmedi anne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|