![]() |
&Quot;Sen&Quot; Merkezli Bir Dünyam Var Benim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Sen&Quot; Merkezli Bir Dünyam Var Benim..![]() "Sen" merkezli bir dünyam var benim ![]() ![]() ![]() Varlığında hayat bulan, yokluğunda yok olan bir dünya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gece yarısı kaçıyorsa uykularım, sabahta göremiyorsam güneşi, doğsada aydınlanmıyorsa odamın penceresi dilimde yine aynı kelime ![]() ![]() ![]() "Mutluluk dışarıda değil, senin yüreğinde ![]() ![]() ![]() Mutluluk senin yüreğinin, benimse dünyamın taaa içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni güne her uyandığımda söylediğim bir şey var bugünlerde ![]() ![]() ![]() Yaşantı, ne dışımız ne de içimiz ![]() Yaşantı her ikimiz! Senle ben dünya ediyoruz ![]() Senle ben "biz" ediyoruz ![]() Senle ben "1" ediyoruz ![]() Senle beni topluyorum, senden beni çıkarıyorum, senle beni çarpıyorum ve seni bana bölüyorum ![]() ![]() Senle ben "1" iz ![]() Senle ben her şeyiz ![]() "Ben" merkezli bir dünyan var senin!"Sen" merkezli bir dünyam ver benim! A$K! Bir başka dünya ![]() ![]() ![]() Bir başka mantık ![]() ![]() ![]() Bir başka müzik ![]() ![]() ![]() Bir başka ben ![]() ![]() ![]() Aşk sayesinde "Sen" merkezli bir dünyam oldu benim ![]() Hadi! Durma dünyam, sonsuza dek dön ![]() |
![]() |
![]() |
|